Bontonfilm – Soukromé pasti (2 DVD se 4 novými filmy)

V úterý 20. srpna 2013 naváže společnost Bontonfilm na řadu příběhů, vysílaných TV Nova a vydaných premiérově v roce 2009 u konkurence, do trafik má dorazit společné balení 2 DVD Soukromé pasti se 4 "novými" filmy z roku 2011. Na webu PNS inzerovaná cena 49,- Kč se zdála krajně nepravděpodobná, nicméně nakonec je pravdivá… 

Úspěšný televizní seriál o důležitých věcech života. Ty nejhorší pasti si na sebe stražíme sami. Někdy s pomocí našich blízkých. A těm zase pomáháme my. Soukromé věci jsou složité a nikde se to neučí. Navíc býváme zmatení. Nemluvě o tom, že doba je rychlejší než my a všechno se mění – než si s něčím poradíme, je to jinak. 

V balení jsou dva disky, z nichž každý obsahuje 2 příběhy:

 

Manželství nebo život

Manželská nevěra nemusí být tragédie. Může to být díra v plotě špatného manželství.

Dana má zdánlivě všechno, co si žena může přát. Přesto je nešťastná. Ničí ji manželství,  které ovšem její muž považuje za ideální. Jak opustit manžela, který odmítá připustit, že by mohl být opuštěn?

Scénář: Mirka Vopavová

Režie: Tereza Kopáčová

Hrají: Tereza Kostková, Lukáš Vaculík, Jáchym Kraus, Tomáš Matonoha, Jana Stryková, Markéta Tannerová, Miluše Bittnerová, Aleš Brichta a další

Délka: 75 minut

Nezabiješ

Je možné vzít spravedlnost do vlastních rukou?

Janovi zabili ženu, matku jeho dítěte. Vraha pro nedostatek důkazů neodsoudí. Jan se rozhodně bránit ženu, se kterou byl šťastný a kterou miloval, protože ona se bránit nemohla. Kam až může zajít? 

Scénář a režie: Jiří Věrčák

Hrají: Jiří Langmajer, Michal Dlouhý, Vladimír Kratina, Anna Sikorová, František Němec, Irena Máchová, Robert Nebřenský a další

Délka: 75 minut 

 

V síti

Komunikovat s lidmi je těžké. Virtuálně je to nějak snazší… a nebezpečnější

Jakub ví o Adéle všechno. Adéla ani neví, že Jakub existuje. Přesto se jím nechá nasměrovat do jeho bytu jako podnájemnice. Ve skutečnosti ale Jakubovi Adéla uniká, a tak musí přitvrdit. Platonická láska a virtuální hra se mění ve skutečný horor.

Scénář a režie: Jan Prušinovský

Hrají: Kryštof Hádek, Pavla Beretová, Jaroslav Plesl, Hana Maciuchová, Jiří Vyorálek a další

Délka: 75 minut 

Útěk

Nechá se muž vmanipulovat do ženské představy o životě?

Jakub je na začátku slibné kariéry fotografa, miluje Petru a chce si ji vzít. O blízkou budoucnost se nestarají, jsou mladí a na začátku. Do jeho plánů ale vstoupí ambiciózní  Anežka, která se rozhodne, že Jakub je pro ni ten pravý a že s ním založí rodinu. Uspěje? A na jak dlouho?

Scénář: Lenka Wimmerová

Režie: Dan Wlodarczyk

Hrají: Vojtěch Dyk, Kristýna Podzimková, Barbora Poláková, Jiří Mádl, Petra Špindlerová, Luboš Veselý, Eva Režnarová, Helena Houdová, Luisa Vrabelová a další. 

Délka: 75 minut  

 

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 česky

Titulky: česky pro neslyšící

Obraz: barevný PAL 16:9 

Bonus: žádný