Magic Box – Looney Tunes: Hvězdný tým 2. část

Ve středu 28. srpna 2013 se má na pultech objevit další dětský titul z katalogu společnosti Magic Box, za 99,- Kč dorazí na pulty v edici Warner dětem další výběr Looney Tunes: Hvězdný tým 2. část. 14 kreslených grotesek, ve kterých hrají nejoblíbenější postavičky Looney Tunes!

V šílené a veselím překypující kombinaci skvělých gagů a animovaných střetů vytvořili Warnes Bros v Looney Tunes oslnivou paletu postaviček, ze kterých se staly všeobecně známé superhvězdy. V této zlaté kolekci nejznámějších animovaných grotesek Warner Bros s digitálně upraveným obrazem a zvukem najdete výběr legend Looney Tunnes v jejich nejlepších rolích, které patří k nezapomenutelným dílům.

Podívejte se , jak Tweety řeší své potíže v příběhu Tweety a dva kocouři (Kanářím povyku). Pevně se držte až se kreslená smršť Tasmánského čerta prožene scénou v epizodě Ať jde čert k čertu (Čert nebo králík). Udělejte si radost nepřekonatelným výkonem kačera Daffyho, který se střetne s rozhodným lovcem prasátkem Porkym v epizodě Lov na kachny. To a ještě mnoho dalších kreslených grotesek najdete v této báječné kolekci hvězdného týmu Looney Tunes!  

Na csfd.cz má výběr 79 procent.

Zadní strana předchozího vydání 

Náhled zadní strany z webu PNS 

Žánr: Animovaný / Dětský

Země původu: USA

Rok vzniku: (1996) – 2004

Délka: 95 minut

Původní název: Looney Tunes – All Stars 2

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital mono anglicky, česky, polsky, turecky

Titulky: česky, anglicky, polsky, turecky

Obraz: barevný PAL DVD9 4:3 (1,33:1)

Bonus: Ztracené kresby, Komentář, Hudební programy, Tajemné bonusy, DVD-ROM, Novinky ze zákulisí