Špidla Data Processing – Legendy Avalonu – Solitaire (PC hra)

Společnost Špidla Data Processing na čtvrtek 29. srpna 2013 připravila za 59,90 Kč další počítačovou hru, vychází chytlavá karetní hra Legendy Avalonu – Solitaire v edici Hráčův ráj.

Osamělý rytíř z Kamelotu bloudí krajinou. Pomozte mu najít relikvii, která může zachránit tisíce lidských životů! 

– jednoduchá pravidla 

– krásná grafika 

– zábava na desítky hodin 

– celá hra v češtině

– vhodné pro děti – neobsahuje násilí

Po pláni Avalonu se trmácí osamělý jezdec. On i jeho klisna jsou vyhublí na kost. Mají v nohou tisíce mil. Je tomu již několik let, co se společně vydali na cestu do neznáma. Projezdili křížem krážem téměř celou zemi. Navštívili desítky měst i vesnic. Ale až nyní se na ně konečně pousmálo štěstí a našli to, co hledali – magickou kartu. Jednu z mnoha. Ještě jich několik chybí, a tak je konec jejich strastiplné pouti stále v nedohlednu. Pomozte jim v jejich hledání. Pokuste se sesbírat všechny ztracené karty starých druidů!

 

Vyzkoušejte si jednu z nejoblíbenějších karetních her na světě. Vaším úkolem je odstranit všechny karty z hrací plochy dříve, než si otočíte všechny karty z balíčku. Čím více karet se zbavíte, tím vyšší bude vaše skóre. Hra je rozdělená do kapitol. V každé etapě musíte splnit jiná kritéria – získat určitý počet bodů, poskládat postupku několika karet v řadě za sebou atd. Za uspořené herní bodíky můžete nakupovat v čarodějnickém obchodě různé artefakty, které vám usnadní postup ve hře. Pojďte si zahrát netradiční Solitaire!

Zadní strana