Bontonfilm – Barbie: Mariposa a Květinová princezna

Některé filmy s vychrtlou dlouhonohou panenkou se už na pultech opakují, společnost Bontonfilm ale v neděli 1. září 2013 nabízí za 299,- Kč srpnovou novinku z katalogu Barbie: Mariposa a Květinová princezna. S nejlepšími přáteli není nic nemožné.

Mariposa™ a její chlupatý kamarád Zee se vrací ve filmu Mariposa a Květinová princezna. V magickém dobrodružném příběhu má MariposaTM v roli vyslankyně království Flutterfield za úkol vyjednat mír s krystalovými vílami z království Shimmervale. Na místního krále MariposaTM příliš dobrý dojem neudělá, ale s jeho plachou dcerou, princeznou CataniíTM, si hned padnou do oka. Kvůli jednomu malému nedorozumění je však MariposaTM z království vykázána. Když na cestě domů MariposaTM narazí na temnou vílu, která se chystá zničit celé království Shimmervale, rychle spěchá zpátky, aby pomohla princezně CataniiTM zachránit její pohádkový svět. Nakonec obě dívky poznají, že přátelství nejlépe získá ten, kdo je sám přátelský.

barbie_mariposa_a_kvetinova_princezna_02

barbie_mariposa_a_kvetinova_princezna_03

Na csfd.cz 59 procent: Takový další miloučký filmíček pro holčičky.

Zadní strana

Žánr: Animovaný / Pohádka

Země původu: USA / Kanada

Rok vzniku: 2013

Délka: 76 minut

Původní název: Barbie Princess Charm School

Světová premiéra: 27. srpna 2013 – USA

Režie: William Lau

Scénář: Elise Allen

Produkce: Melissa Lee Anderson, Shelley Dvi-Vardhana, Kylie Ellis, Rob Hudnut, David Wiebe, Kim Dent Wilder

Hudba: Douglas Pipes

Společnost: Mattel / Rainmaker Entertainment

Hlasy v původním znění: Kelly Sheridan (Mariposa), Alistair Abell (Lord Gastrous), Jane Barr (královna Marabella), Kathleen Barr (Gwyllion / Anu), Mariee Devereux (Talayla), Maryke Hendrikse (princezna Catania), Alessandro Juliani (princ Carlos), Russell Roberts (král Regellius), Tabitha St. Germain (Willa / Zee), Sam Vincent (Boris)

Údaje o DVD

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, maďarsky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (1,78:1)

Bonus: Nepoužité záběry, Videoklip, BarbieTM Život v domě snů – videoklip, BarbieTM Život v domě snů – epizoda Štěňátka kam se podíváš, Polly PocketTM Pet Pamper Scamper, Trailery