Špidla Data Processing – Úplněk – sběratelská edice (PC hra)

V úterý 3. září 2013 se na pultech trafik objevuje jedna z počítačových her společnosti Špidla Data Processing, již dříve vydaná hledačka  Úplněk, tentokrát ovšem v rozšířené sběratelské edici za 99,90 Kč.

Už od pradávna v lidech vzbuzovala strach. Stvoření živící se lidskou krví – upíři a vlkodlaci. Tyto legendami opředené bytosti však nikdy nikdo neviděl. Tedy až dosud. Začaly se objevovat v jednom malém městečku. A brzy přišla i první záhadná úmrtí a zmizení. Je skutečně možné, že by mýtičtí zabijáci povstali z temnot? A nebo má vše nějaké logické vysvětlení? To musíte zjistit, detektive!

 

SBĚRATELSKÁ EDICE OBLÍBENÉ HLEDAČKY vám přináší:

– hororovou detektivku

– mnohahodinový herní zážitek

– dva příběhy v jednom balení

 

Zabedněné okenice. Dveře zamčené na závoru. Všude vládl strach. Kdo bude další? Pro koho si přijdou tentokrát? Kdo umře a kdo přežije dnešní úplněk? Myšlenky, které se honily hlavami všech zdejších občanů. Na mně bylo, abych jim pomohl rozptýlit tyto jejich obavy. Zprvu jsem těmto báchorkám nevěřil a pokládal jsem je za výmysly choré mysli. Vždyť je tak snadné si zaměnit vlka za vlkodlaka.

 

Pak však nějaká vlčí stvůra rozsápala nějakého nebohého člověka přímo pod mými okny. Ten vlk byl velký jako dospělý muž. Neuvěřitelné! Že by tato bájná monstra skutečně existovala? A nebo je za tím něco jiného?

 

Vystopujte tvora, který stojí za těmito vraždami! Sběratelská edice vám přináší ještě pokračování celého příběhu a další hodiny hraní navíc. A nechybí ani bonusový obsah pro ty, co zdárně dokončí celou hru (ručně kreslené obrázky, soundtracky a spořiče obrazovky). Užijte si naplno dva hororové příběhy v jednom balení!

 

Ve Sběratelské edici na vás oproti standardní verzi hry čekají příběhy dva. Připravte se proto na mnohahodinový herní zážitek u atmosférou nabyté hororové detektivky. Zakousne se do vás a nepustí!

 

Po celou hru vás bude provázet kouzelná hudba, kterou si můžete nahrát do počítače a pouštět si ji, kdykoliv se vám zachce. Prohlédnete si i původní grafické nákresy od samotných tvůrců hry. A nebo si stáhněte rozmanité tématické tapety na plochu!

 

Požadavky: Windows XP/Vista/7/8, procesor 1.4 GHz a vyšší, 1 GB RAM, DirectX, 881 MB volného místa na disku. Doporučena je myš a zvuková karta.

 

Zadní strana