Magic Box – Film mých snů

Vlastně jedinou společností, která v současné době využívá naplno trafikový trh jako pobočný distribuční kanál a hrne jeho prostřednictvím starší tituly i čerstvé katalogové novinky zákazníkům denně pod nos, zůstal Magic Box. Ten podle distribučního přehledu PNS posílá ve středu 2. října 2013 na pulty za 299,- Kč třeba DVD s televizním snímkem Film mých snů. Uvíznout ve filmu není žádná legrace. Nebo ano?

Film mých snů je příběh dvou mladých surfařů, Bradyho a McKenzie, kteří si užívají poslední vlny léta, když jsou záhadně přeneseni do Bradyho oblíbeného plážového filmu z 60. let – Wet Side Story, do filmu snů! Než přijdou na to, jak se dostat zpět, musejí dělat vše pro to, aby nepůsobili nápadně a do filmu dobře zapadli.

Ve filmu se odehrává boj mezi surfaři a motorkáři o nadvládu nad místní pláží a v jeho průběhu všichni zpívají a tančí. Brady a McKenzie musí udělat vše pro to, aby se vrátili do vlastního světa. Všechno se ale otáčí naruby, když se naše dvojice ze současnosti stane objektem zájmu milenecké dvojice dvou hlavních postav filmu, čímž se zásadně naruší původní zápletka filmu. Filmový hezoun, surfař Tanner se zamiluje do Mack a motorkářka Lela naopak do Bradyho.

Podaří se Bradymu a Mack z filmu rychle dostat ven, zpět do současnosti a do reality?

Na imdb.com 60 procent, na csfd.cz 46: Spíš taková parodie na muzikál, všechno je překryto Disneyovskou rozjuchaností a tak trochu i Pomádou.

Náhled zadní strany z webu PNS

Žánr: Hudební / Taneční / Komedie / Rodinný

Země původu: USA

Rok vzniku: 2013

Délka: 91 minut

Původní název: Teen Beach Movie

Světová premiéra: 19. července 2013 – USA / Kanada / Irsko / Velká Británie

Premiéra v ČR: 14. září 2013

Režie: Jeffrey Hornaday

Scénář: Vince Marcello, Mark Landry, Robert Horn

Produkce: David Buelow, Robert F. Phillips

Kamera: Mark Irwin

Kostýmy: Ruth E. Carter

Společnost: Disney Channel / Rainforest Productions

Natáčeno: Portoriko

Hrají: Ross Lynch (Brady), Maia Mitchell (McKenzie / Mack), Grace Phipps (Lela), Gary Clayton (Tanner), John DeLuca (Butchy), Chrissie Fit (Cheechee), Suzanne Cryer (teta Antoinette), Barry Bostwick (velký taťka), Kevin Chamberlin (Dr. Fusion), Steve Valentine (Les Camembert), Jordan Fisher (Seacat), Kent Boyd (Rascal), Mollee Gray (Giggles), William T. Loftis (Lugnut), Jessica Lee Keller (Struts), LaVon Fischer-Wilson (velká mamka), a další

V českém znění: Jan Batěk – Ross Lynch, Terezie Taberyová – Maria Mitchell, Robin Pařík – Garrett Clayton, Kristýna Valová – Grace Phipps, Tomáš Juřička – Barry Bostwick, Libor Terš – Kevin Chamberlin, Filip Jančík – Steve Valentine, Viktorie Taberyová – Mollee Gray, Marika Šoposká, Rozita Erbanová – Chrissie Fit, Radek Hoppe – William T. Loftis, Oldřich Hajlich – Kent Boyd, Petr Neskusil – Jordan Fisher, Vojtěch Hájek – John DeLuca, Irena Hrubá – La Von Fisher-Wilson

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: anglicky, slovensky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (1,78:1)

Bonus: krátké ukázky