Špidla Data Processing – Zachraň syna: Sběratelská edice (PC hra)

V úterý 8. října 2013 se na pultech objevuje rozšířená verze počítačové hra společnosti Špidla Data Processing, za 99,90 Kč je ke koupi titul Zachraň syna: Sběratelská edice.

Tajemný obraz od neznámého dárce mi vzal syna! Visel na zdi v jeho pokoji. Najednou jsem slyšela křik. Běžela jsem nahoru, rozrazila dveře synova pokoje, ale nikoho jsem nespatřila. Syn byl pryč. A zmizel i dům namalovaný na tajemném obraze. Namísto něho se na mě díval z obrazu můj syn. Pomozte mi ho zachránit!  

– Pohádková hra s prvky hororu 

– Poutavý příběh o ztraceném dítěti

– Úchvatná grafika a magická hudba 

Ten obraz byl dar. Přinesl však jen trápení a zlo. Ještě včera na něm bylo namalováno starodávné panství. A teď? Pozorněji jsem si obraz prohlédla. Ty blonďaté vlasy! Panebože! Vždyť je to můj syn! Byl uvězněn uvnitř toho obrazu! Miláčku, vydrž, jdu ti na pomoc! Bylo nadevše jasné, že zde mám co do činění s nadpřirozenými silami, rozhodla jsem se vyhledat místní cikánskou vědmu a…

Chcete prožít na vlastní kůži strašidelný příběh? Zjistěte, zda se podařilo zoufalé matce nalézt ztraceného syna. Vypátrejte, jak souvisela čarodějná malba s únosem syna. Čeká vás putování časem i prostorem, hledání ztracených předmětů i řešení nepřeberného množství logických úkolů. Procestujete pět odlišných světů. A možná odhalíte i jedno starodávné tajemství. Jste připraveni vydat se do neznáma, pátrat po svém synovi a bojovat s temnými silami ukrytými za obrazem?

Typ hry: hledačka.

PC hra je vhodná pro děti, neobsahuje násilí. Celá hra je v češtině.

 

 

 

Sběratelská edice přináší rozšíření původního příběhu. Dostaňte se do dalšího světa a zažijte ještě více dobrodružství při hledání ztraceného syna. Navíc se můžete pokusit dopadnout padoucha, pomstít se mu za veškerá příkoří a zlikvidovat ho.

 

K tomu všemu si užijete podmanivou hudbu, tapety a několik spořičů obrazovky s motivy ze hry. Novinkou je také relaxační režim, kdy můžete kdykoliv vstoupit do kterékoliv části hry a opětovně si ji zahrát.

 

Zadní strana 

 

Požadavky:

– Windows XP/Vista/7/8

– procesor 1.0 GHz a vyšší

– 512 MB RAM

– DirectX

– 972 MB volného místa na disku.

Doporučena je myš a zvuková karta.