Magic Box – Příšery ve vzduchu

Společnost Magic Box nabídne v trafikách v úterý 15. října 2013 za 99,- Kč zase jednou dokument z líhně National Geographic, do prodeje se dostane DVD Příšery ve vzduchu.

Připravte se na setkání s nejpodivnějšími zástupci říše ptáků. Ve vířivém pohybu těch nejzvláštnějších a nejděsivějších letců na světě se vám zamotá hlava. Uvidíte tančící ptáky, kteří svoje samičky loví na kreace Michaela Jacksona, ťuhýky, kteří svou kořist nejdříve napíchnou na klacek a pak rozcupují, nebo třeba lyrochvosty, jejichž zpěv si nezadá se zpěvem nejlepších muzikálových hvězd. Navíc si uvědomíte, že na nebi se nepohybují jenom ptáci: ve vrcholcích stromů se smýkají hladcí hadi, ve vlnách řek čekají armády kaprů, až nastane pravý okamžik k prudkému výskoku nad hladinu… A na závěr poznáte střečka, škůdce, který se vám určitě dostane pod kůži, a to doslova!

On line na webu NG

On line na webu NG

On line na webu NG

On line na webu NG

On line na webu NG 

Nejpodivnější živočichové světa je úžasný seriál, který vás seznámí s tím nejzvláštnějším, nejobdivuhodnějším, nejpodivnějším a jednoduše nejneočekávanějším chováním živočišné říše: se zvířaty, jejichž mláďata se vyvíjejí matce na zádech, tvory se zvláštní schopností přizpůsobit se těm nejnáročnějším podmínkám přežití nebo živočichy, jejichž části těla si nezadají s výmysly z oblasti science fiction.

To všechno uvidíte v seriálu Nejpodivnější živočichové světa.

Pokud se vám za třičtvrtěhodinový dokument nechce dávat stokoruna a umíte trochu anglicky, k vidění je celý zde.

Zadní strana 

Žánr: Dokument / Přírodovědný

Země původu: USA

Rok vzniku: 2010

Délka: 45 minut

Původní název: World’s Weirdest: Freaks Of The Sky

Scénář: Sara Edelson

Produkce: Gil Pimentel, Will Halicks, Jordan Harrell, Kristin Spinner

Střih: Scott Ressler, Trevor Henry

Společnost: National Geographic Televison for National Geographic Channels

Vypravěč: Jon Wolfson

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 16:9

Bonus: žádný