Bontonfilm – Řežba v Tombstone

Ani vydavatelství Bontonfilm nechce v neděli 3. listopadu 2013 zůstat pozadu, za 399,- Kč bude nabízet čerstvý a poněkud nepovedený hororový western Řežba v Tombstone. Divoký a akcí nabitý příběh o pomstě.

Šest prázdných rakví… 24 hodin na jejich naplnění.

Když brutální gang ovládne malé hornické město, jeho členové v chladnokrevném souboji o moc zavraždí vlastního šéfa, Guerrera Hernandeze. V pekle se Guerrero ocitá tváří v tvář samotnému Satanovi, který za ním přichází s troufalou nabídkou. Pokud mu Guerrero donese šest duší členů jeho bývalého gangu, unikne věčnému zatracení.

Na imdb.com 45 procent, na csfd.cz 51: Danny je sice řezník a nasupený mstitel, ale tohle ultralaciné béčko pro televizní večery je jen šestákový rodokaps pro starší.

Zadní strana

Žánr: Akční / Fantasy / Horor / Western

Země původu: USA

Rok vzniku: 2013

Délka: 96 minut

Původní název: Dead in Tombstone

Světová premiéra: 20. září 2013 – Nizozemí (Film by the Sea Film Festival)

Režie: Roel Reiné

Scénář: Brendan Cowles, Shane Kuhn

Produkce: Albert T. Dickerson III, Mike Elliott, Greg Holstein, Bogdan Moncea

Hudba: Hybrid

Kamera: Roel Reiné

Střih: Radu Ion

Kostýmy: Oana Draghici

Společnost: Universal 1440 Entertainment

Natáčeno: Bukurešť, Rumunsko

Hrají: Danny Trejo (Guerrero Hernandez), Mickey Rourke (kovář / Satan), Anthony Michael Hall (Red Cavanaugh), Dina Meyer (Calathea Masseyová), Richard Dillane (Jack Sutter), Colin Mace (Judah Clark), Emil Hostina (Baptista), Ovidiu Niculescu (Darko), Ronan Summers (Ramos), Edward Akrout (Snake), Radu Andrei Micu (Washington), James Carroll Jordan (otec Paul), Daniel Lapaine (šerif Bob Massey), George Remes (zástupce Tom Morris), Ioan Cortea (zástupce Cade Hudson), Tomi Cristin (barman), Dan Badarau (veteránský strážce Cole), Corneliu Ulici (mladý strážce Rip), Claudiu Trandafir (kazatel), Radu Iacoban (Duke), Daniel Pisica (Rio), Catalina Grama (Liza), Miriam Rizea (Vera), a další

Údaje o DVD

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky, VO polsky, maďarsky

Titulky: česky, anglicky, polsky, maďarsky

Obraz: barevný PAL DVD9 16:9 (1,78:1)

Bonus: žádný