North Video – Oggy a švábi 26 – Doba ledová

Společnost North Video v neděli 24. listopadu 2013 vydává další novinkový disk o trápení chudáka kocoura Oggy a švábi 26 – Doba ledová za 99,- Kč.

Konečně je to tady! Kultovní seriál Oggy a švábi se po pěti letech dočkal zbrusu nové a našláplé řady, kde opět proti sobě půjdou kocour Oggy a nemilosrdní nepřátelé švábi Joey, Marky a Dee Dee. Nebude chybět nikdo, koho znáte z předešlých řad, ba naopak, přibudou další postavy v čele s kočkou Olivií, do které se Oggy zamiluje. Těšit se můžete na bezmála 10 hodin zábavy v podobě nových epizod a v novém širokoúhlém formátu 16:9!

Líného kocourka Oggyho opět řádně potrápí tři škodolibí  švábi, kteří se rozhodli, že mu ze života udělají peklo. Čtvrtá řada seriálu nabídne na devíti DVD zábavu, která rozesměje malé i velké diváky.

Uprostřed léta náhle celé městečko pokryla mohutná sněhová peřina. Že by skutečně přišla nová doba ledová? Oggy celé dny odklízí sněhové závěje, a tak tři vykutálení švábi mají dostatek času nejen na pořádnou zimní koulovačku, ale i na to, aby důkladně zkontrolovali obsah Oggyho ledničky.

DVD přináší tyto epizody:

Moučný muž

Mexičan

Doba ledová

Sousedův panelák

Speciální zásilka

Podnikatelský záměr

Oggy a mořská víla

Válka ctitelek

Zadní strana

Žánr: Dětský / Animovaný

Země původu: Francie / Kanada

Rok vzniku: 2012

Délka: 60 minut

Původní název: Oggy Et Les Cafards

Režie: Olivier Jean Marie

Tvůrce: Jean-Yves Raimbaud

Produkce: Marc Du Pontavice

Hudba: Hervé Lavandier, Hugues Le Bars

Společnost: Xilam Animation / France 3 / Gaumont International / Saban International

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 beze slov

Titulky: žádné

Obraz: barevný 16:9

Bonus: žádný