Filmag zábava – Super Cyklón

V pátek 29. listopadu 2013 se objeví v ediční řadě Filmag zábava za 129,- Kč další katastrofa z dílny studia Asylum, vychází Super Cyklón. Bouře velikosti kontinentu ohrožuje celé lidstvo!

Apokalyptická akční jízda ve stylu filmů Den poté a Twister!

Při pracích na ropné plošině v oceánu bylo omylem navrtáno lávové pole, z něhož tlakem vytryskla láva na povrch. Okolní moře je oteplováno a dochází k velkému odpařování vody do ovzduší, kde se mísí se studeným vzduchem. Tím vzniká cyklón, který ohrožuje nejen blízkou Kalifornii, ale také celou planetu Zemi!

 

Na imdb.com 23 procent, na csfd.cz 17: Totální ztráta času, pokoušet se to dokoukat do konce. Režisérka by si měla najít smysluplné zaměstnání a přestat do lidí hustit imbecilní slátaniny, plné ubohých „triků".

Náhled zadní strany z webu PNS 

Žánr: Akční / Sci-fi

Země původu: USA

Rok vzniku: 2012

Délka: 89 minut

Původní název: Super Cyclone

Světová premiéra: 18. září 2012 – USA

Režie: Liz Adams

Scénář: Liz Adams

Produkce: Paul Bales, David Michael Latt, Michael Meilander, David Rimawi

Hudba: Chris Ridenhour

Kamera: Chris Freilich

Střih: Rob Pallatina

Kostýmy: Ashli Pingry

Společnost: The Asylum

Natáčeno: Terminal Island, Wilmington, Los Angeles, Kalifornie, USA / Topanga, Kalifornie, USA

Hrají: Ming-Na Wen (Dr. Jenna Sparksová), Nicholas Turturro (Travis Verdon), Andy Clemence (Dr. Percy Cavanaugh), Darin Cooper (plukovník Lee Chadwick), Jonathan Le Billon (inženýr Alex Rowell), Dylan Vox (Gary Winters), AnnaMaria Demara (praporčík Ramona Petersová), Steve Hanks (kapitán Worley), Wayne Lopez (strýc Clegg), Mitchell Lerner (Dr.r Flynn), Jamie Burton-Oare (sekretářka Westová), Todd James Jackson (poručík Davy Connelly), Gospel Jackson (kapitán Williams), Mat Lageman (vojín Kramer), Tracy Winters (paní Annabelle Mooreová), Gerald Webb (seržant Binning), Carl Gilliard (pan Stubbs), Mike Oliver (pilot helikoptéry), Jon Kondelik (člen posádky), Jeff Newman (svalnatý námořník #1), Maximilian Elfeldt (svalnatý námořník #2), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, 2.0 česky

Titulky: česky

Obraz: barevný PAL 16:9 (1,78:1)

Bonus: