Comgad – Zoufalé manželky (PC hra)

V pátek 6. prosince 2013 dorazily počítačové hry s logem společnosti Comgad také ve dvojici, tou druhou je za 199,- Kč virtuální simulace Zoufalé manželky.

Být zákeřná nikdy nebylo tak příjemné!

Ve hře Zoufalé manželky se snoubí prvky simulátoru života s aspekty vyprávěného příběhu. Hrajte jako šestá Zoufalá manželka, která se právě přistěhovala se svojí rodinou a osmnáctiletým synem do Wisteria Lane. Odhalte všechna tajemství, které v seriálu Zoufalé manželky neobjevíte. Poznejte stejně jako v seriálu Zoufalé manželky své nové sousedy a nebojte se je využít ve svůj prospěch. Chcete přece spokojeně žít jako Zoufalé manželky, zapadnout do nového prostředí a vycházet skvěle se svými sousedy. Čekají vás "bleskové" minihry, v nichž budete stejně jako Zoufalé manželky vykonávat celou řadu různorodých aktivit (např. plížení, vaření, průzkum, zahradničení či poker).

Vlastnosti produktu – 

Tajemství: Rozmlouváním s lidmi v okolí se ve hře Zoufalé manželky můžete dozvědět věci, které vaši sousedé chtějí utajit. Řešením těchto problémů (nebo jejich způsobováním) postupně poroste ve hře Zoufalé manželky i váš vliv a postavení. Časem začnete odkrývat i tajemství hlavního příběhu hry Zoufalé manželky, abyste se nakonec dozvěděli své vlastní strašlivé tajemství z minulosti.

Rozpočet: Hráč bude mít účet na kreditní kartě, kde budou uloženy všechny peníze, které si ve hře ve Zoufalé manželky vydělal. Získávat je může plněním různých úkolů, vykrádáním domů nebo vydíráním sousedů stejně jako v samotném seriálu Zoufalé manželky.

Vizualizace postavy: Vaši postavu lze ve hře Zoufalé manželky všemožně upravovat, k dispozici máte více než 30 různých oděvů a dalších úprav vzhledu (vlasy, tvář apod.)

2 mapy: Ulice Wisteria Lane (s přilehlou slepou uličkou) a nákupní středisko.

Hlasy: Všemi epizodami příběhu hry Zoufalé manželky (včetně několika filmových sekvencí ve zlomových bodech) vás provází vypravěčka Mary Alice.

Ve hře Zoufalé manželky představuje pět hlavních postav (i s rodinami) z TV seriálu. Konverzace ve hře Zoufalé manželky probíhá pomocí dialogových "bublin". Je zde více než 12 různých emocí, nesmírně bohaté dialogy. Více než 150 animací postav.

Plnění úkolů ve hře Zoufalé manželky vám pomůže uspokojovat potřeby vašich postav, vydělávat peníze a udržovat své herní postavy v dobré a aktivní kondici.

Hlad, zábava, vzhled, společnost, láska/chtíč, domácí život – potřeby, které musíte ve hře Zoufalé manželky uspokojit.

Pokud budete mít ve hře Zoufalé manželky špatnou pověst, projeví se to na interakci s ostatními osobami i na příběhu.

Tajemství hry Zoufalé manželky jsou klíčová – Čím více o svých sousedech víte, tím spíše vás budou ochotni akceptovat.

PC hra Zoufalé manželky je v profesionální české verzi (české titulky), český dabing videosekvencí

POŽADAVKY: Pentium IV 1,4 GHz, Windows XP, 256 MB RAM, 3D grafická karta (Hra nepodporuje grafické čipy řady Intel 8xx a nižší a karty řady GeForce 4MX. Grafické čipy řady Intel 9xx by měly být podporovány).