Jennifer Aniston chce adoptovat chlapečka

Po adopčních aktivitách amerických celebrit Madonny a Angeliny Jolie se chce do toho pustit i herečka Jennifer Aniston, kterou proslavila především role Rachel v televizním seriálu Přátelé.

Osmatřicetiletá hvězda televizní obrazovky i filmového plátna si k sobě podle amerických bulvárních médií už nastěhovala svého nového přítele, bývalého anglického boxera Paula Sculfora. Anistonová prý dávno o potomkovi uvažovala a nyní si chce splnit sen o chlapečkovi. Najala si prý stejnou agenturu pro adopce, jejíž služeb před nedávnem využila i zpěvačka Sheryl Crow při osvojení syna. Anistonová je prý už ve fázi vyplňování nezbytných dokumentů.

Ani bez dítěte ale herečka nežije ve své vile v Beverly Hills za 15 milionů dolarů sama. Už se k ní údajně nastěhoval šestatřicetiletý Sculfor, jenž si v současnosti vydělává mimo jiné jako model pro oděvní značku Levi’s.

„Jennifer je šťastnější a radostnější než kdy ve svém životě byla,“ prozradili přátelé exmanželky hollywoodského herce Brada Pitta.

Uvidíme, jak dlouho jí vztah se Sculforem vydrží. Vždyť to není tak dávno, kdy se viděla v herci Vinci Vaughnovi, a už to vypadalo tak slibně. Ale už byl nejspíš moc ohleděný nebo si lezli na nervy, tak se Jennifer podle hesla změna je život rozhodla vyměnit i přítele.

Někdy mi to připadá, že celebrity z Hollywoodu hrají takovou zvláštní hru, že si navzájem mezi sebou vyměnují partnery. Je to pěkné, protože se tak všichni znají, a když se pak sejdou na nějaké párty, jsou vlastně jakoby jedna velká rodina. A aby to nebylo tak jednoduché, vstupují do těchto zajímavých rodinných vztahů i adopce dětí, které to všechno ještě trochu zkomplikují. Vzniká také řada pracovních příležitostí pro právníky, kteří pak řeší alimentační povinnosti. A také bulvární plátky mají pak o čem psát. Když se všichni přičiní, dílo se podaří a všichni jsou pak spokojení. A tak to má být :-)

Příbuzné články:

• Jennifer Aniston – profil