TV Duel 2005/19 – Velký blondýn s černou botou

Časopisů s nabídkou DVD na našem trhu zatím neubývá – spíše naopak. Dalším periodikem, které se rozhodlo podřídit se trendu a k výtisku přibalit originální výlisek s filmem za přitažlivou cenu, je časopis TV Duel. Bližší podrobnosti o jaký titul se bude jednat a kdy si ho budete moci na stáncích zakoupit, se dozvíte právě v tomto článku.

Časopis TV Duel už nějaký ten pátek vychází a daří se mu úspěšně konkurovat v nabídce televizních programových časopisů. Kromě přehledu pořadů hlavních televizních stanic na 14 dní dopředu přináší i program stanic kabelových a okolních států a spoustu dalších zajímavých článků v příjemné grafické úpravě.

Časopis je možné zakoupit samostatně za 36,– Kč, nebo v balíčku s jinými časopisy nakladatelství Sanoma: Překvapení, Ring, Story a Vlasta.

Již v příštím čísle (19/2005), které vychází v úterý 6. září 2005, budete mít možnost si zakoupit balíček se speciální nabídkou DVD za výhodnou cenu 99 Kč.

Bude se jednat o starší francouzskou komedii „Velký blondýn s černou botou“ (Le Grand Blond Avec une Chaussure Noire) s Pierre Richardem v hlavní roli.

Jedná se o jednu z nejzdařilejších komedií s tímto zejména v sedmdesátých letech minulého století poměrně populárním hercem.

Současně jsou již naplánovány i další tituly do nejbližších čísel TV Duelu – v čísle 20. to bude film „Návrat velkého blondýna“ a v čísle 21. film „Roztržitý“. V následujícím čísle 22 to pak bude opět film s Pierre Richardem a sice „Život plný malérů“.