Filmag Extra 1 – Moje sestra vlkodlak

Filmag extra je dalším časopisem, vycházejícím pod hlavičkou filmového měsíčníku Filmag, který se podobně jako nedávno vyšlý Filmag Speciál zaměřuje na žánrové tématické celky. Zatím co Filmag speciál se věnuje hlavně válce a dění kolem, Extra zasahuje ostatní žánry, převážně hororový.

Kronika psaná při úplňku

Námětem prvního Filmagu extra jsou vlkodlaci. Na 36 nabušených stránkách se o tomto plemenu noci dozvíte více, než by vám bylo zdrávo. Nejen že nahlédnete do temných zákoutí vlkodlačí duše, budete mít i možnost sledovat, jak probíhala válka mezi vlkodlaky a upíry, dostane se vám návodu jak zabít vlkodlaka, poznáte skutečné vlkodlaky, stejně jako ty filmové a jako bonusu se dočkáte zbrusu nového příběhu z cyklu HDP: Hodně divné příběhy, jehož knižní forma se právě připravuje. A velkou šanci vás také mají rozhodit svérázné variace klasické pohádky O červené Karkulce, napsané tvůrci tohoto časopisu.

DVD Příloha

Filmag Extra přináší DVD premiéru u nás dosud nevydané jedničky vlkodlačí trilogie Moje sestra vlkodlak.

Synopse filmu:

Krev, mrtvoly a okultní vědy. Ginger a její sestra Brigitte mají opravdu dost neobvyklé záliby.

Střední škola, biologie, rodiče, randění – to všechno je pro ně dokonalá nuda.

Blíží se úplněk. Šestnáctiletá Ginger má svou první menstruaci a jednoho večera se domů vrátí pokousána po celém těle. Co se stalo vědí obě dvě. Temný noční přízrak nemohl být nikdo jiný než vlkodlak. Dívka se pomalu a jistě mění v krvelačnou bestii. Město plní strach a v ulicích přibývají roztrhané mrtvoly zvířat i lidí. Vlčí přirozenost nabývá vrchu s každou přibývající nocí, po které se Ginger probouzí s chutí krve v ústech, a je jasné, že za chvíli bude jakýkoliv vztah i k vlastní sestře dalekou minulostí. Zůstane jen hlad…

DVD:
Obraz: 1.85:1 (16:9)
Zvuk: Anglický DD 5.1, český DD 2.0
Čas: 104 minut
Titulky: české

Film bude v klasické krabičce, tedy ne ve slimce!

Filmag Extra vychází v první polovině prosince a jeho cena bude 76 Kč.