Fashion club 03/2008 – Získejte postavu snů

Po dnešní exkurzi přes výlohy a pulty trafik mohu konstatovat, že například komu nestačí týrání těla s MF Dnes, má i jiné šance. Na pultech leží březnové číslo časopisu s názvem Fashion club, obsahující za cenu 99 korun příbalové DVD Získejte postavu snů.

Pokud časopis neznáte (tak jako já), tak je údajně prvním českým nákupním magazínem o módě a kosmetice. Časopis tohoto druhu (prý) na našem trhu dosud chyběl. Každý měsíc provádí čtenářky světem módy, módních doplňků a kosmetiky. Přináší přehled toho nejzajímavějšího, co je možné u nás koupit a za kolik.

Aktuální číslo má datum vydání již 11. února. DVD se honosí výraznými titulky Speciálně pro čtenářky Fashion club a Super bonusy. Jde o 4. pokračování s názvem Jak si udržet pevnou a štíhlou postavu aneb Zacvičte si a relaxujte s Hankou Kynychovou.

Obal dále inzeruje cviky pro zeštíhlení problematických partií či strečink pro celé tělo. No a pokud ujíždíte na takových událostech, jako je svět českých celebrit v podání Gábiny Partyšové nebo průvodců pořadu Pošta pro tebe, módních přehlídkách (Guess by Marcianno) či reportážích ze zákulisí modelingové soutěže Yesmeen Face shvězdami jako je Kateřina Kristelová nebo Sámer Issa, nemáte jinou šanci. A navíc se dočkáte Václava a Livie Klausových, opět speciálně pro čtenářky výše zmíněného titulu.