Šíp – Sněhurka

 

V úterním Šípu očekáváme 13. února 2008 titul Sněhurka. Nicméně pozor, jde sice o titul animovaný, ale s podtitulem „lehce erotické vydání s valentýnkou“ a je nevhodný pro oko diváka mladšího 12ti let. Cena 45,- Kč.

 

Poněkud neuctivý pohled na to, co se stalo to ráno poté, co si Sněhurka vzala krásného prince. Dočkali se manželské blaženosti? Nebo byl její princ nevychovanec, který skočil do postele s první holkou, co mu přišla do cesty? Děj začíná v okamžiku, kdy bratři Grimmové i všichni ostatní končí. Sněhurka si vzala krásného prince… ale právě tehdy se Hodná víla rozhodla, že prince chce sama pro sebe, a od té chvíle to s nimi šlo od desíti k pěti.

Jak se krásný princ vypořádal se Šípkovou Růženkou a Popelkou, když přece byl už ženatý s nejkrásnější a nejnevinnější ženou v celém království? A jak Sněhurka přežila oplzlé návrhy svých „nejlepších přátel“ – sedmi trpaslíků – v době, kdy se její princ v dalekých končinách věnoval svým princovským povinnostem? Nový pohled na tuto klasickou pohádku, v níž se setkáme s postavami, které všichni známe a milujeme… alespoň až dosud.

Tento animovaný film rozhodně není pro děti ani pro nostalgické dospělé, ale teenageři a mladší dospělí lidé si jej určitě zamilují.

Tolik asi vše zatím zjistitelné, nějaké detaily z francouzštiny opravdu nepřeložím – uvidíme.

Má láska ještě šanci na jedno vítězství? Tenhle příběh jste dosud neznali. Je jiný, je zábavný a sexy. Vítejte do světa „pohádek pro velké děti“… 
Žánr: Animovaný / erotický / komedie / pohádka
Země původu: Velká Británie / Belgie / Francie / Polsko
Rok vzniku: 2005
Délka: 82 min
Originální název: Blanche-Neige, la suite
Režie: Picha
Scénář: Picha, Tony Hendra
Produkce: Arlette Zylberberg
Hudba: Willie Dowling
Hrají (mluví v originále): Cécile De Franceová (Cendrillon), Rik Mayall (sedm trpaslíků), Jean-Paul Rouve (princ), Sally Ann Marsh (Sněhurka), Marie Vincentová (La Bonne fée), Jean-Claude Donda (Les sept nains / Le grand Veneur), Lia Williamsová (Růženka), Shelley Blond (Popelka), Gérard Surugue (Les sept nains), Benoît Allemane (vypravěč), Marc Alfos (zlobr), Gary Martin (zlobr)