Slovensko – 46. týden

Tak jako každé pondělí přinášíme přehled příbalových DVD vycházejících na Slovensku, tentokrát pro 46. týden. Novinkou tohoto týdne je skutečnost, že firma Vapet přináší na Slovensko už dva filmy… Slovenský trh je poměrně málo nasycen levnými DVD a počet prodaných nosičů neustále narůstá. Takže tady je seznam filmů vycházejících na Slovensku:

VAPET Vás baví – 48,– Sk

15.11.2007 – Kráčející skála

Bývalý člen zvláštních jednotek americké armády Chris Vaughn (The Rock) se vrací do rodného města. Neplánuje nic víc než klidný život v místech, kde vyrůstal, pomoc stárnoucímu otci a obnovení dávných vztahů, které – jak doufá – svým odchodem do velkého světa úplně nezpřetrhal. Kdysi tak idylické venkovské městečko však nachází drasticky změněné: v ulicích vládne násilí a drogy. Chris brzy zjišťuje, že ohniskem nákazy je místní casino, jehož nečestný šéf a jeho pohůnci městečko korumpují. Jednou z jejich obětí je i Chrisova bývalá přítelkyně, která v casinu pracuje jako tanečnice. S roztrpčeným a pomstychtivým rodákem se do městečka vrací zákon. Na to, aby dal Chris věci znovu do pořádku, bude – spíš než znalosti paragrafů potřebovat svůj tvrdý vojenský výcvik a partu odhodlaných spřízněných duší.

Populární wrestler Dwayne Johnson používající i ve filmové branži přezdívku The Rock, navazuje akční podívanou inspirovanou skutečnými událostmi na své předchozí úspěchy (fantasy dobrodružství Mumie Se Vrací a Král Škorpión). V Kráčející Skále spojili své síly režisér Kevin Bray a zkušený koordinátor kaskadérů Jeff Habberstad (spolupracující pravidelně s Johnem Woo či s M. Night Shyamalanem a podepsaný v poslední době např. pod akčními scénami Spielbergova Minority Report či Raimiho Spider-Mana).

16.11.2007 – Charlie

Charlie není pes jako všichni ostatní. Dal by se přirovnat k Nicku Marshallovi z Po čem ženy touží, prostě pouliční vůdce, miláček fenek, nekonečný frajírek a bonviván. No a pak jednoho dne je konec a Charlie umře. A aby nemusel jít do nebe, kde je to pro takovéhle týpky vážně děsivá nuda, přijme Satanovu nabídku a zaprodá mu svou duši. Za ni dostane výměnou druhý život na Zemi a hodinky, které musí stále tikat, jinak propadne navždy peklu. To je ale Charliemu upřímně jedno, protože může zůstat a dál si užívat „života“. Jenže…

Týdeník Nový čas pro ženy – 79,90 Sk (11,90 Sk cena časopisu + 68 Sk cena DVD)

13.11.2007 – Líbánky v Las Vegas

Tak například Jack Singer, poněkud naivní a důvěřivý mladý muž prohrál při partii pokeru nejen osmdesát pět tisíc dolarů, ale protože neměl na zaplacení, přistoupil na návrh svého mafiánského protihráče, aby mu na víkend zapůjčil svou přítelkyni Betsy Nolan. Pouze na jediný víkend a aniž by mezi nimi k něčemu došlo. Pouze jako společnici. Z toho samozřejmě nekouká nic než problémy. Vítěz Tommy Korman si svou kořist odveze na Tahity, kde s ní stráví kouzelný víkend, zatímco Jack se ji po návratu snaží všemožně přesvědčit o tom, že zase tak moc bezva to nebylo. Betsy však byla okouzlena a tak je jasné, že aby na Tommyho výlet zapomněla, bude se Jack muset hodně, ale opravdu hodně snažit.

O ostatních titulech jsme Vás už informovali, a tak jen pro pořádek…

Denník Nový čas – 43 Sk

12.11.2007 – Tajemství Dračí hory
14.11.2007 – Taxi 3
16.11.2007 – Dědictví aneb Kurvahošigutntag
vyšlo zde: http://www.dvdinform.cz/index.php?…

Denník Plus jeden deň – 43 Sk

13.11.2007 – Pat a Mat (se vracejí) 5
15.11.2007 – Pat a Mat (se vracejí) 6
vyšlo zde: http://www.dvdinform.cz/index.php?…

Denník SME – 99 Sk

16.11.2007 – A pobežím až na kraj sveta

Příbuzné texty:

• Co právě vychází – listopad 2007
• Plus jeden deň – konec listopadu
• Slovensko – 44. týden
• Slovensko – 43. týden
• Plus jeden deň – říjen a listopad
• Slovensko – 42. týden
• Slovensko – 41. týden