Kronika rodu Spiderwicků

Zítra by se ve videopůjčovnách mělo objevit DVD s fantasy filmem Kronika rodu Spiderwicků z distribuce Magix Boxu. Do prodeje se dostane o deset dní později (10. září 2008) a cena bude 399,- Kč.

Poté co se Gracyina rodina přestěhuje do starého záhadného domu, začínají se dít divné věci. Jared (Freddie Highmore, Charlie and the Chocolate Factory) najde kroniku Artura Spiderwicka a s ní i neuvěřitelné dědictví rodiny Spiderwicků: tajný svět obývaný fantastickými bytostmi. Nyní jsou Jared, jeho sestra a Simon zataženi do nezapomenutelného dobrodružství při záchraně této říše fantazie. Inspirováno oblíbenou sérií bestsellerů a prošpikováno akčními scénami, Kronika rodu Spiderwicků je „skvělá fantasy pro všechny věkové kategorie!“ (Shawn Edwards, FOX-TV).

 

 

Zajímavost: Dvojčata Jareda a Simona hraje jeden herec – již zkušený Freddie Highmore, známý z filmů Karlík a továrna na čokoládu, Hledání země Nezemě, Dobrý ročník, Artur a Minimojové.

 

 

Originální název: The Spiderwick Chronicles
Rok vzniku: 2008
Žánr: Fantasy
Délka:  92 minut

 

Hrají: Freddie Highmore,Nick Nolte,Mary-Louise Parker
Režie: Mark Waters

 

 

Údaje o DVD:

 

Titulky: česky, anglicky, slovensky, polsky, chorvatsky, rumunsky, srbsky, slovinsky, maďarsky, arabsky, bulharsky, řecky, islandsky, portugalsky

Obraz: barevný, 16:9
Zvuk: česky 5.1 / anglicky 5.1 / polsky 5.1 / maďarsky 5.1

DVD bonusy:  Spiderwick: To vše je pravda!,  To je svět Spiderwicků!,  Kronika Arthura Spiderwicka

 

 

{youtube}7ULQWlDiChQ{/youtube}