Deník Blesk – Drž hubu!

 

Deník Blesk vychází v úterý 3. července 2007 s filmem Drž hubu!. Blesk původně vydával příbalová DVD za 38,– Kč, ale nyní již zřejmě získal dostatek kupujících a tak se rozhodl pro v současnosti velice oblíbené zdražování a od tohoto týdne (kdy v něm vyšel Nekonečný příběh stojí DVD již 49,– Kč včetně novin (42,– Kč DVD + 7 Kč samotný deník).

Nejoblíbenější francouzští herci Jean Reno (58) a Gérard Depardieu (58) udělali před čtyřmi lety radost všem milovníkům šílených komedií.

Natočili jeden z nejbláznivějších filmů v historii Francie: Drž hubu! „Budete se řezat od začátku až do závěrečných titulků,“ slibují fanouškům Jean a Gérard současně.

O nejrůznější vtípky a ztřeštěné situace rozhodně nouze nebude. Ještě aby byla, když měl celé natáčení pod palcem Francis Veber (69)! Proslulý francouzský scenárista i režisér, který má na svědomí scénáře k filmům Velký blondýn s černou botou či Muž z Acapulca anebo režii snímku Blbec k večeři. O zábavu se tak strachovat nemusíte.

Zvlášť když se k Veberovi přidal Reno s Depardieuem, kteří ve filmu hrají absolutně rozdílné kriminálníky za mřížemi. Ten první chytrého drsňáka Rubyho, který natruc před policisty ze sebe nevydává ani hlásku. A druhý nadmíru upovídaného, smolařského a hloupoučkého Quentina. Koneckonců uznejte, že kdo se vydá vyloupit banku a místo toho si ji splete s pouhou směnárnou, nebude zrovna chytrolín… A takovými´blbinami´ je film přímo přeplněn!

Už příští úterý 3. července si můžete koupit Blesk společně s DVD komedií Drž hubu!, ve které excelují Jean Reno a Gérard Depardieu. A to za atraktivních 49 Kč. (V prodeji bude Blesk i samostatně za obvyklých 7 korun.) Z Blesk magazínu, který vyjde ve STŘEDU 4. července, si můžete vystřihnout originální přebal, který lze vložit do prázdné krabičky na DVD. Ta se dá koupit již od 7 Kč.

Originální název: Tais-toi!
Země původi: Francie
Rok vzniku: 2003
Žánr: komedie

Režie: Francis Veber
Hrají: Jean Reno, Gérard Depardieu, Jean-Pierre Malo, Richard Berry, André Dussollier, Leonor Varela, Ticky Holgado, Aurélien Recoing, Michel Aumont, Edgar Givry, Armelle Deutsch
Námět: Serge Frydman
Scénář: Francis Veber