ABC – Zoo Empire

 

V úterý 9. září 2008 uplyne 14 dní od vydání poslední hry v edici ABC a tudíž je čas na další. Tou bude hra Z00 Empire. Organizační strategie z prostředí zoologické zahrady od autorů Restaurant Empire či Johanky z Arku je trojrozměrnou a velmi zábavnou variací na Zoo Tycoon od Microsoftu. Cena obvyklých 37,- Kč

 

 
Vaším úkolem bude v této hře pečovat o zvířátka všeho druhu a ze všech koutů světa, zajišťovat jejich každodenní potřeby, starat se o jejich zdraví, štěstí a potravu. Pomáhat vám v tom budou vámi vybraní zaměstnanci. Postupem času, když se vám bude dařit, se budete dostávat k dalším, jinak skrytým možnostem. Neméně důležitá ale bude také péče o návštěvníky vaší zvířecí říše. I pro ně bude třeba zajistit veškerý komfort jako stánky s jídlem, pitím, suvenýry, apod. Kromě toho všeho výše popsaného budete mít rovněž v moci úpravu krajiny, abyste vše přizpůsobili svým představám a potřebám vašich svěřenců. Zoo Empire je plně ve 3D a obsahuje několik herních módů. Chybět nebude klasický Sandbox, ve kterém si sami určíte pravidla hry, na výběr však budete mít i kampaň o 20 scénářích, během kterých postupně vybudujete svou kariéru. Ta bude moci jít různými směry.

Abyste nalákali do své zoo více lidí, budete moci svá zvířátka i trénovat k určitým kouskům a organizovat jejich představení. Hra disponuje velmi volnou kamerou a umožní vám také snímat různé okamžiky a vytvářet vlastní fotoalbum. 
Výrobce: Enlight
Minimální konfiguace: CPU 700 MHz, 128 MB RAM
Doporučená konfiguace: CPU 1000 MHz, 256 MB RAM