Vapet pro každého – Dempsey a Makepeaceová 1. DVD – Ozbrojení a velmi nebezpeční

Vapet se vrátil ke svému někdejšímu názvu edice DVD pro trafikový prodej v mírně pozměněné podobě: Vapet pro každého (kdysi to býval Vapet – Filmy pro každého), zřejmě aby odlišil tuto řadu od své tradiční čtvrteční edice Vapet vás baví (a sobotní Vapet dětem). A jak se to jeví, bude tato nová edice zaměřena mimo jiné také na televizní seriály. Dnes 23. září 2008 vyšel pilotní film Ozbrojení a velmi nebezpeční ze seriálu Dempsey a Makepeaceová. Cena 48,- Kč.

Newyorský policajt James Dempsey přijíždí do Anglie jako posila elitní jednotky. Jeho partnerkou je seržantka Harriet Makepeaceová, se kterou se příliš neshodnou ve vyšetřovacích metodách. Postupně ale zjistí, že společně tvoří skvělý tým. V hlavních rolích Michael Brandon a Glynis Barber.

V havních rolích v českém znění Pavel Vondra, Martina Hudečková a Alois Švehlík.V českém znění dále účinkovali: Petr Haničinec, Jakub Sajc, Pavel Rímský, Karel Chromý, Rudolf Jelínek, Jiří Hromada, Martin Stránský, jan Hanžlík, Tomáš Juřička, Tereza Chudobová, Dalimil Klapka, Karel Richtr, Miloš Hlavica, Milan Bouška, Inka Šecová, Radovan Vaculík, Vladimír Hudla.

Země původu: Anglie

Rok vzniku: 1985
Originální název: Dempsey & Makepeace
Žánr: Krimi, akční, drama, TV seriál
Režie: Graham Theakston, Michael Brandon, Baz Taylor, Tony Wharmby, John Hough
Hrají: Michael Brandon, Glynis Barber, Nick Brimble, John Terry, Caroline Bliss, Simon Crane  a další

Produkce bonusu: Tim Beddows
Režie bonusu: Stephen La Riviére

Údaje o DVD:
Obraz: barevný, PAL, 4:3
Zvuk: česky 2.0, slovensky 2.0, anglicky 2.0
Titulky: české
Délka: 99 minut
Typ disku: DVD 9
Regiony: 2
Bonusy:  Dempsey a Makepeaceová po letech (anglicky s českými titulky, délka 19:42)
Přístupnost: 12
Cena: 48,- Kč, 60 Sk, 1,99 Eur