DVD edice magazín – Polibek mého anděla

Kromě dopředu ohlášených titulů s dopředu přesně daným termínem vydání se na stáncích občas objeví něco z nabídky DVD edice magazín. Naposledy to byl film Polibek mého anděla, který za cenu 49,- Kč vyšel 26. září 2008. Je to romantická komedie o tom, jestli v lásce poslouchat své srdce nebo rozum.

Danny je atraktivní mladý muž, co se nešťastně zamiloval. Zoufale se snaží vyrovnat s tím, že ho opustila snoubenka. Když však zanedlouho na svatbě své sestry potká úžasnou a záhadnou ženu jménem JoJo, jeho život se obrátí na ruby. Jak spolu tráví víc a víc času, Danny se přistihne, že se do ni zamiloval a chce zjistit proč je JoJo tak závislá na cizích svatbách, ale sama se nikdy neměla v úmyslu vdát. Když si JoJo uvědomí, že se do ní Danny zamiloval, zmizí stejně rychle, tak jako se objevila. Danny se již podruhé cítí být poražen láskou! Ve svém zármutku však potká další dívku Candice a postupně s ní naváže bližší vztah. Navzdory jeho pohmožděnému srdci, láska mezi ním a Candice časem vzkvétá a Danny cítí, že jeho život se konečně ubírá správným směrem. Až do té doby než se JoJo znovu objeví… Danny se nyní musí rozhodnout mezi dvěma ženami. Kterou z nich opravdu miluje?

Země původu: USA
Rok vzniku: 2000
Originální název: Cowboys and Angels
Žánr: romantická komedie
Režie: Gregory C. Haynes
Hrají: Adam Trese, Radha Mitchell, Mia Kirshner, Hamilton von Watts, Carmen Llywelyn, Stephen Lisk, Duane Stephens, Alissa Rice, Melissa Pace, Charlie Paddock, Matt Falcone, Jennifer Sanderson, David Stevens, Rob Diamond, Justin Zaccaria, Eugenio A. Cumba, Elisabeth Lund, Wendy Webber, Amy Roi, Tony Thamakis, Will Ferrer, Michael Dean Bates, Luke Reichle, Stacy Lynn Patterson, Marie Burrell, Melinda Haynes, Anthony Stephens, Skyler McCloyn, Jonathan Argotia, Lindsey Jones, Scott Hanks, Becky Harding, Thom Dillon, Barbara Calchera, Nicholl Hiren, Tisha Elise Read-Randolph, Malcolm Sonsire, Melinda Renee, Fredric Cook, Annie Dillon, Trevor Maviano, Zoe Robbins, Richard Murken, Rudy Luna, Adam Cardon, Robert Forster, Aaron Radl, D.L. Walker, Michelle Wright

Námět: Gregory C. Haynes
Scénář: Gregory C. Haynes

Údaje o DVD:
Obraz: barevný,PAL, 4:3
Zvuk: česky 2.0, anglicky 2.0
Titulky: české
Délka: 97 minut
Typ disku: DVD 5
Regiony: ALL
Bonusy: trailer, fotogalerie