James Blunt – Song Collection

Začíná být zvykem, že před novým turné té které tuzemské kapely přichází do trafik CD nebo DVD s jejími nahrávkami či videoklipy, zpravidla už dříve nabízené za "plnou" cenu ve specializovaných obchodech. Deník Metro spolu s Warner Music tentokrát nabízí ještě víc. A to CD s nahrávkami zahraničního interpreta Jamese Blunta + slevu na jeho pražský koncert. V prodeji na novinových stáncích od 6. do 12. října 2008 za 50 Kč.

Nová sbírka songů britského písničkáře Jamese Blunta bude prý unikátní jak podobou, tak i cenou a způsobem distribuce. „Půjde o speciální CD, které bude obsahovat 8 písní z dvou dosud vydaných studiových alb Back to Bedlam a All The Lost Souls. Kompilace navíc vychází pouze u nás, nikde jinde na světě,“ říká Iva Milerová, ředitelka české pobočky Warner Music.

Album nazvané „Song Collection“ bude k dostání ve všech novinových stáncích za cenu 50 Kč a bude k dispozici na pultech jeden jediný týden – od 6. do 12. října. Načasování vydání před Bluntovým vystoupením 27. října v Praze také není náhodné. „CD v sobě zahrnuje 20% slevu na vstupenky na koncert Jamese Blunta jako bonus pro všechny fanoušky. Vše, co je třeba udělat pro získání slevy, je předložit obal v některé z prodejen sítě Ticketpro, kde je možné získat slevu až na 2 vstupenky,“ doplňuje Russell Katz z InnerVisions, pořádající agentury. Obal bude po transakci označen razítkem a vrácen majiteli.

Na této speciální marketingové akci se podílí Warner Music, InnerVisions, deník Metro a radio Bonton .