DVD edice magazín – Moře snů

V těchto dnech se na stáncích mimo časopisové příbaly a pravidelné edice objevují také další tituly z DVD edice magazínu. Romance Moře snů se poprvé objevila na stáncích již včera, 10. října 2008. Reklamní slogan hlásá, že jde o strhující romantický film, kde romantická realita a fascinující představy jsou pevně svázány láskou.  Cena 49,- Kč.

Není většího tajemství než osudová láska…
V romantické vesnici na pobřeží moře, žije dívka jmémen Grecia. Její krása je tak nebezpečná, že i moře se do ní zamilovalo. Když byla malá, její rodiče zahynuli při nehodě na moři. Jen ona vyvázla nezraněna. Z Grecie se stává krásná žena, do níž se brzy zamilují dva bratři, Benjamin a Sebastian.

Když se Benjamin jednoho dne za záhadných okolností utopí, všichni vesničané se domnívají, že Grecia je prokletá. Jen Sebastian v její prokletí nevěří a jeho láska se prohlubuje. Jeho matka však jeho lásku nepodporuje a brání sňatku.

Jednoho dne se objevuje ve vesnici Marcelo. Fotograf, který se okamžitě zamiluje do Greciiny krásy a její radosti ze života.
Marcelovo bezvýhradné přijetí Grecii chytne za sdrce a rázem se objevují otazníky. Má čekat na Sebastiana, zda dostanou od jeho matky požehnání? Má nechat své sdrce přijmout Marcelovu lásku? A co moře – dovolí jí vůbec nějaklou volbu?