Blesk – S Jakubem na rybách 2

DVD v sobotním Blesku dne 11. října 2008 nazvané S Jakubem na rybách 2 přináší televizní pořad, který se od roku 2005 začal objevovat na České Televizi. Představí rybaření ve zcela novém světle, ve světle sportovního ducha. Ryby zde budou představeny jako ušlechtilý soupeř, který se vrací vodě. Diváci se přesvědčí o nesmrtelné pravdě pana Wericha, že rybaření může být skutečně sport. Cena 49,- Kč.

Rybařit se bude především v krásných revírech u nás doma, ale v každém díle si na své přijdou i příznivci zahraničního rybolovu. DVD se věnuje všem známým i méně známým technikám lovu a autoři pořadu se vydají po stopách rybářských novinek a vynálezů. Setkáte se s mnoha celebritami ze světa rybaření ale i sportu, umění či politiky.

Učinkují: Jakub Vágner a hosté – Honza Pýcha, Josef Uher, Miroslav Donutil, Luboš Neumann, Jůlie Braunová, Semjon Kuiš, Dušan Bednařík, Ladislav Hrabal, Ladislav Středa, Fero Küffer, Petr Salava, Vladimír Maštalíř, Miroslav Hrabák, Václav Postránecký, Michal Tichý, Tomáš Tichý.
Údaje o DVD:
Obraz: barevný, PAL, 4:3
Zvuk: DD 2.0 česky
Titulky: –
Délka: 108 minut
Typ disku: DVD5
Regiony: All
Bonusy: –