Prague Promotion – Žena za pultem 6

Zítra, v pondělí 13. října 2008 vyjde již šesté DVD s příhodami šikovné a snaživé prodavačky, v jedné velké samoobsluze, která to dotáhla až na hlavní hvězdu seriálu. Žena za pultem 6 obsahuje díly číslo 11 a 12. Cena 50,- Kč.

11. DÍL: "Svatba lahůdkové Olinky – Listopad":

Olinka, prodavačka v lahůdkách, se vdává. Velká svatba v bílém, velká svatba s hostinou. Olinka brzy po svatbě zkoumá i ty skutečnosti, které jí ve víru svobodného života jaksi unikaly.
Hrají: Hana Maciuchová, Vladimír Menšík, Jiřina Švorcová, Josef Bláha, Božena Böhmová, Jana Boušková, Eduard Cupák, Petr Haničinec, Jaromír Hanzlík, Vladimír Hlavatý, Jiří Hrzán, Daniela Kolářová, Josef Langmiler, Dana Medřická, Růžena Merunková, Jiří Mikota, Marie Motlová, Jan Potměšil, Lída Roubíková, Zdeněk Řehoř, Karolína Slunečková, Simona Stašová, Petr Svojtka, Lenka Termerová.

12. DÍL: "Vánoce Anny Holubové – Prosinec":
Setkávali jsme se s ní ve všech předchozích příbězích. S Aničkou Holubovou "ženou za pultem", ale také s Annou – mámou, kolegyní, s Annou, která nemůže přeci zapomenout ani na to, že povolání a povinnosti mámy nemohou samy o sobě naplnit celý její život. A snad právě o Vánocích s jejich nepomíjejícím kouzlem si to Anna uvědomí ještě víc…
Hrají: Jana Boušková, Petr Haničinec, Dana Medřická, Vladimír Menšík, Jan Potměšil, Jiřina Švorcová, Josef Bláha, Božena Böhmová, Otakar Brousek ml., Jaromír Hanzlík, Vladimír Hlavatý, Daniela Kolářová, Jiří Lábus, Josef Langmiler, Hana Maciuchová, Růžena Merunková, Marie Motlová, Zdeněk Řehoř, Soběslav Sejk, Karolína Slunečková, Simona Stašová, Lenka Termerová.
Údaje o DVD:
Zvuk: česky DD 2.0
Obraz: 4:3
Titulky: české pro neslyšící
Délka 5. dílu: 51:32
Délka 6. dílu: 57:55
Typ disku: DVD 9
Regiony: ALL