Vapet dětem – Bílá tlapka

V sobotu 18. října 2008 nám Vapet nabídne pro děti netradičního zvířecího hrdinu ve filmu Bílá tlapka za zřejmě inovovanou cenu 48,- Kč.

Garrett je rozmazlený dvanáctiletý kluk, kterého máma vzala na prázdniny na Aljašku v naději, že se trochu zklidní. Garrett je však otrávený jako vždycky. Matka doufala, že bude rád v přírodě, zatímco ona bude pracovat na výzkumu orlů. Garrett se nudí, ale jen do doby, než najde mládě rosomáka. To shodí olejovou lampu, od níž vznikne požár, který zničí jejich ubytovnu. I tak si ho okamžitě oblíbí. Protože má rosomák bílou tlapku, pojmenuje ho, jak jinak, Bílá tlapka. Protože ale nemají kde být, svěří je matka oba jejich průvodci, Bunkovi. Společně si užijí fantastické prázdniny, jenže pak musí Garrett odjet domů a s Bílou tlapkou se rozloučit. Setkají se o příštích prázdninách znovu?

 

 

Žánr: Rodinný / Drama

Země původu: USA

Rok vzniku: 1994

Délka: 91 minut

Původní název: Running Free

Režie: Steve Kroschel, Mark Dionne

Scénář: Steve Kroschel, Mary Beth Smith

 

 

 

Produkce: Al Eicher, Cynthia Gamble, Al Oening, Steve Kroschel, John Martin Zimmerle III, Hugo Kroschel, Andy Zimmerle

Hudba: Bob Jenkins, David Reynolds

Zpěv: Pamela Ransford

Kamera: Mark Dionne, Steve Kroschel

Společnost: Trimark Pictures

Natáčeno: Anchorage, Aljaška

 

 

 

 

Hrají: Jesse Montgomery-Sythe (Garrett), Jamie Lee Misfeldt (Carrie), Michael Peña (Bunk), Michael Hood (Carl Meekin), Neil O’Leary (Trapper), Jim Fowler (úředník pro rybolov a přírodu), Mike Meekin (úředník), Joe Corneille (vousatý muž / ochranář), Ristine Casagranda (majitelka), Bill Collins (vypravěč), a další

Údaje o DVD budou upřesněny:

Zvuk: anglicky, česky, slovensky

Titulky:

Obraz: barevný, PAL, 4:3

Délka:  88 minut

Bonus:

Typ disku: DVD 5

Regiony: 2

Přístupnost: 7