KaB Music – Trampoty bankovního úředníčka

KaB Music v pátek 31. října 2008 přispěje do nabídky ediční řady RájDVD další italskou komedií s Paolem Villaggiem Trampoty bankovního úředníčka za 49,- Kč. Domácí zdroje jsou v informacích o tomto filmu velmi skoupé, díky laskavosti vydavatelství však můžeme posloužit oficiálním textem.

Pan Arturo De Fanti, bankovní pokladník, je středem neskutečné série nešťastných náhod. Banka, v níž pracuje, je s železnou pravidelností přepadávána lupiči. Služebná Esmeralda, které několik měsíců nezaplatil díky svým finančním potížím, se rozhodne zůstat v jeho bytě. To De Fanti vyřeší zcela originálně – vezme do bytu novou služebnou, svoji milenku. Arturova manželka má však také milence, milenka má manžela, milenec má manželku a manželka milence má milence… Ti všichni se rozhodnou společně bydlet v bytě De Fantiových. Toto soužití však nadmíru zajímá Arturova šéfa, ředitele banky, a tak vzniká neuvěřitelná spousta komických a paradoxních situací.

Dle zahraničních komentářů za pozornost stojí představitelka služebné, Enrica Bonaccorti, herečka, scénáristka, skladatelka a textařka.

Obal zahraničního vydání

Žánr: Komedie

Země původu: Itálie

Rok vzniku: 1979

Délka: 89 minut

Původní název: Rag. Arturo De Fanti, bancario – precario

Režie: Luciano Salce

Scénář: Ottavio Alessi, Augusto Caminito, Luciano Salce

Produkce: Teodoro Agrimi Corrà

Hudba: Piero Piccioni

Kamera: Sergio Rubini

Střih: Antonio Siciliano

Společnost: Produzioni Atlas Consorziate

Natáčeno: Řím, Lazio, Itálie

Hrají: Paolo Villaggio (Rag. Arturo De Fanti), Catherine Spaak (Elena), Anna Mazzamauro (Selvaggia), Gigi Reder (Willy), Enrica Bonaccorti (Smeralda), Anna Maria Rizzoli (Vanna), Ugo Bologna (Morpurgo), Vincenzo Crocitti (Ciuffini), Carlo Giuffrè (Libero Catena), Paolo Paoloni (Ernesto), Angelo Pellegrino (kněz), Ennio Antonelli a další

V českém znění: Jiří Prager, Helena Dytrtová, Zuzana Skalická, Radka Stupková, Libor Terš, Zuzana Hykišová, Petr Gelnar, Marek Libert, Ladislav Cigánek

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 italsky, česky

Titulky: česky

Obraz: 16:9

Bonus: biografie a filmografie herců a tvůrců; z naší nabídky