Sport – Kobra 11 – 11. série (5. a 6. díl)

Další dva díly 11. řady cyklu o dálniční policii v deníku Sport v pravidelném středečním termínu. Kobra 11 dne 5. listopadu 2008 – Státní návladní a Smrtelní nepřátelé. Cena 49,- Kč.

5. v 11. sezoně / Státní návladní (Der Staatsanwalt) 26. dubna 2007 – Státní návladního dr. Michaela Färbera cestou do práce z dálnice vytlačí rychle jedoucí džíp: Färber má štěstí, je jen lehce zraněn. Brzy se však ukáže, že nešlo o nehodu, ale o pokus o vraždu. Färber připravuje proces s hlavou mezinárodního obchodu s lidmi, zločincem velkého kalibru Mariem Rottachem. Ten je sice ve vězení, ale jeho lidé pro něj pracují dál; Chris je přesvědčen, že za útokem stojí profesionální zabiják zvaný Billy the Kid, kterého zná ze svého dřívějšího působení. Soudce a jeho rodina dostanu ochranku, ale ani skupině vycvičených mužů se nepodaří zabránit dalším incidentům. Billy Kid se nakonec vloudí přímo mezi členy zásahové jednotky a soudce unese přímo z budovy soudu. V závěrečné honičce je ovšem dopaden.

Hlavní postavy: Erdogan Atalay (Semir Gerkhan), Gedeon Burkhard (Chris Ritter), Charlotte Schwab (Anna Engelhardtová), Carina N. Wiese (Andrea Schäferová), Gottfried Vollmer (Dieter Bonrath), Dietmar Huhn (Horst Herzberger), Niels Kurvin (Hartmut), Ludwig Blochberger (Billy the Kid), Guntram Brattia (Mario Rottach), Martin Lindow (Dr. Michael Färber)

Režie: Axel Sand

Scénář: Lorenz Stassen

Produkce: Hermann Joha, Stefan Retzbach

Hudba: Klaus Garternicht

 

6. v 11. sezoně / Smrtelní nepřátelé (Todfeinde) 3. května 2007 – Semir a Chris se účastní velké pátrací akce s kolegy z BKA, kterým velí Verena Maurerová, známá jejich šéfky Anny. Hledají Roman Zysena, hlavu mezinárodně působící bandy zlodějů luxusních aut. Zdá se, že Zysen předvídá, co jeho pronásledovatelé v příštím okamžiku udělají. Začíná být jasné, že mu někdo z policie poskytuje informace. Podezření padá na člena týmu BKA Lennera, ve skutečnosti ale se Zysenem spolupracuje Verena. Díky Anně Engelhardtové je ale nakonec při zásahu Zysen zatčen, jeho ruská žena Irina přitom umírá. Zysen Anně přísahá pomstu. Když je pak při převozu na letiště osvobozen, je jasné, že Anně jde o život.

 

Hlavní postavy: Erdogan Atalay (Semir Gerkhan), Gedeon Burkhard (Chris Ritter), Charlotte Schwab (Anna Engelhardtová), Carina N. Wiese (Andrea Schäferová), Gottfried Vollmer (Dieter Bonrath), Dietmar Huhn (Horst Herzberger), Niels Kurvin (Hartmut), Daniela Wutte (Susanna Königová), Thure Riefenstein (Roman Zysen)

Režie: Heinz Dietz

Scénář: Christian Heider

Produkce: Hermann Joha, Stefan Retzbach

Hudba: Kay Skerra

 

Údaje o DVD:

 

Obraz: barevný, PAL, 4:3

Zvuk: DD 2.0 česky, DD 2.0 německy

Titulky: české

Délka: 92 minut

Typ disku: DVD 5

Bonusy: