Sport – Kobra 11 – 11. série (7. a 8. díl)

Startují na plný plyn a hájí zákon na dálnicích. Další dva díly 11. řady cyklu o dálniční policii v deníku Sport v pravidelném středečním termínu. Kobra 11 dne 12. listopadu 2008 – Vina a trest a V moci únosců. Cena 49,- Kč.

7. v 11. sezoně / Zločin a trest (Schuld und Sühne) 10. května 2007 – U jedné celní kontroly uzávěru na dálnici prorazí kamion. Chris Ritter a Semir Gerkhan pomáhají celnímu komisaři Alexandru Hofmannovi v pronásledování auta. Kamion havaruje, řidič se přitom zabije. Jeho spolujezdce pronásleduje Hofmann do lesa a s úžasem zjistí, že je to jeho přítel Wolfgang Thaler. Nechá ho uprchnout. Při prozkoumání havarovaného kamionu se ukáže, že převážel falešné bankovky, 10 milionů euro prvotřídní kvality. Lék, nalezený v kabině řidiče, přivede policisty na stopu spolujezdce: je to Wolfgang Thaler, jednoruký disponent firmy, které kamion patřil. Lék byl na zmírnění fantomových bolestí amputovaných končetin. Pak už policisté zjistí, že se Hoffman s Thalerem znají, a nejen to: před 18 měsíci přišel Thaler o ruku při autonehodě, ve voze byl i Hoffman.

Hlavní postavy: Erdogan Atalay (Semir Gerkhan), Gedeon Burkhard (Chris Ritter), Charlotte Schwab (Anna Engelhardtová), Carina N. Wiese (Andrea Schäferová), Gottfried Vollmer (Dieter Bonrath), Dietmar Huhn (Horst Herzberger), Niels Kurvin (Hartmut), Alexander Beyer (Wolfgang Thaler), Annette Culp (Tara Zarrazin), Marco Girnth (Alexander Hofmann)

Režie: Sebastian Vigg

Scénář: Elke Schilling

Produkce: Hermann Joha, Stefan Retzbach

 

8. v 11. sezoně / V moci únosců (Entführt) 20. září 2007 – Semir se při kontrole na dálnici setkává s kamarádem z dětství Richardem Schumannem. Vzápětí se odehraje na dálnici honička, džíp, ve kterém jsou dva muži, střílí na všechny strany. Semirovi se přitom podaří rozbít už šesté auto za měsíc. Džíp patřil majiteli nočního podniku Breugelovi, který nevěrohodně tvrdí, že mu byl ukraden. Hartmut mezitím určí, že zbraň, ze které muži z džípu stříleli, zabila před dvěma týdny dívku thajského původu, nalezenou v Rýně. Richard pozve Semira a Chrise na večeři, po cestě, kdy jedou za ním, jeho vůz bourá a exploduje. Když jdou Richardovu smrt oznámit jeho přítelkyni Stefanii, najdou byt vzhůru nohama. Mankewitz, muž z džípu, kterého se mezitím podařilo zadržet, vypoví, že Richard pral peníze z Breugelova obchodu s drogami přes svou firmu. Před dvěma dny zmizel kokain za dva miliony euro. Cestou do vězení je ale Mankewitz zastřelen, případ tak přichází o korunního svědka.

 

Hlavní postavy: Erdogan Atalay (Semir Gerkhan), Gedeon Burkhard (Chris Ritter), Charlotte Schwab (Anna Engelhardtová), Carina N. Wiese (Andrea Schäferová), Gottfried Vollmer (Dieter Bonrath), Dietmar Huhn (Horst Herzberger), Niels Kurvin (Hartmut), Nicolas Solar Lozier (Kevin)

Režie: Sebastian Vigg

Produkce: Hermann Joha, Stefan Retzbach

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: DD 2.0 německy, česky

Titulky: české

Obraz: barevný, DVD5, PAL, 4:3

Bonusy: