ŠDP – Řečtí hrdinové

Staré řecké báje ožily v nádherné logické hře Řečtí hrdinové od Špidla Data Processing, která vychází dnes ve čtvrtek 13. listopadu 2008 za cenu 38,- Kč.

Někdo ukradl žezlo, s nímž Zeus ovládal Zemi a nebesa! Ve hře Řečtí Hrdinové procestujete starověké Řecko i podsvětí, abyste našli zloděje a vrátili žezlo jejímu právoplatnému majiteli. Splněním tohoto náročného úkolu si vysloužíte přízeň bohů a vaše jméno se objeví na Shromáždění hrdinů.

Tak neváhejte a vydejte se na nezapomenutelnou cestu časem plnou dobrodružství a zábavy!

Osvoboďte sedm řeckých hrdinů
pobavte se devíti řeckými mýty
sedm nádherných tapet na plochu
neomezený čas hry
skvělá zábava pro celou rodinu

Delší popis:

Kdosi ukradl žezlo, s nímž Zeus ovládal Zemi a nebesa. Ve hře Řečtí Hrdinové procestujete starověké Řecko i podsvětí, abyste našli zloděje a vrátili žezlo jejímu právoplatnému majiteli. Postupem hry se k vám budou přidávat největší hrdinové starověku, jako například Héraklés, Perseus a další, kteří vám poskytnou pomoc. Pomůže vám dokonce i samotný Zeus. Splněním tohoto náročného úkolu si vysloužíte přízeň bohů a vaše jméno se objeví na Shromáždění hrdinů.

Jako odměnu za svou pomoc si budete moci přečíst devět známých mýtů popisujících úžasné skutky těchto hrdinů. Navíc můžete získat mnohé trofeje a s pomocí božského kováře Hefaista vystavět krásný palác. V neposlední řadě pak dostanete možnost sestavit sedm nádherných mozaik ilustrujících hrdinské činy. Každou z nich si můžete následně uložit jako tapetu na plochu.

Hru se naučíte ovládat ve chvilce, nicméně zábava vydrží opravdu nadlouho. Pojďte se bavit teď hned!

POŽADAVKY:
Windows 98/ME/2000/XP/Vista, procesor  600Mhz nebo lepší, RAM 128MB, DirectX, místo na pevném disku 50MB