Story + 3 DVD

Většinou si tu na nejrůznější podoby reedic stěžujeme, nicméně najdou se občas i výjimky. Jak nás jedna pozorná čtenářka upozornila, na pultech se objevilo maxibalení již dříve vydaných titulů s časopisem. Pamatujete si ještě na doby, kdy DVD vycházela za dnes nepředstavitelné ceny jen občas u některých časopisů?

Postupně se ale zájem kupujících přelil jiným směrem a tak došlo k postupnému útlumu. Jenže než byl konec, občas to někdo ještě zkusil – zřejmě už to nebylo ono a prodej zdaleka nesplnil očekávání.

 

Zbylé skladové zásoby aktuálně prohráblo Story a s datem vydání 10. listopadu 2008 za cenu 99,- Kč přináší hned tři přílohová DVD (a pochopitelně s časopisem číslo 46). Pokud se vám ho nějakou dobu nedařilo na pultech objevit tak jako mně, vězte, že tady vysloveně platí nevidí pro oči. Toto balení má totiž neuvěřitelný rozměr 42 krát 41 centimetrů! Nejdůležitější jsou ale samotné přílohy, jde o filmy balené ve slim krabičkách: Moulin Rouge, Portrét dámy a Walk the Line.

 

Pokud jste tehdy zaváhali a nyní rádi doplnili svou sbírku, mám varování. Pokud budete nakupovat v nějakém supermarketu, připravte se, že vzbudíte pozornost. Jednak balení kompletu přečnívá na všechny strany, ale hlavně (v mém případě Portrét dámy) je uvnitř balení DVD označeno zabezpečovacím magnetickým štítkem, takže jsem po zaplacení a odchodu od kasy rozhoukal elektronické rámy a byl podroben prohlídce. Co by ale člověk pro ty kotoučky neudělal…