DVD edice – Nezkoušejte naštvat svou milenku

Sex, trucky a rock´n ´rol. V tomto duchu se odvíjí děj norské komedie Nezkoušejte naštvat svou milenku, která se v distribuci objevila také pod názvem, který je prostým překladem názvu původního, tedy Studené nohy. Vydává DVD edice v sobotu 6. prosince 2008. Cena 49,- Kč.

Kalle je bezohledný venkovan, který se vrací domů z Ameriky, v níž zbohatnul díky svému produktu Lick-a-Baum. Teď má jen jediný cíl – dát se dohromady se svou láskou z dětství Trine. Do jeho plánu ale nezapadá neurotický Trinin přítel Christer. Kalle je z něj nepříčetný, a snaží se za každou cenu budoucí svatbu překazit a odstavit Christera na druhou kolej.

Země původu: Norsko
Rok vzniku: 2006
Originální název: Kalde føtter
Anglický název:  Cold Feet
Žánr: Komedie
Režie: Alexander Eik
Hrají: Lasse Valdal, Svein Roger Karlsen, Alexander Eik, Andreas Blix Henriksen, Sarah Elise Steensby, Hanna Kavli Lund, Calle Hellevang Larsen, Marit Andreassen, Øyvind Angeltveit, Benny Borg, Christin Borge, Carl Martin Eggesbø, Thea Danielsen Fjørtoft, Irene Furnes, Stein Grønli, Kjell Gundersen, Brit Elisabeth Haagensli, Birgit Elise Jørgensen, Gitte Rio Jørgensen, Svein Roger Karlsen, Solveig Knudsen, Jannike Kruse, Jeppe Laursen, Edel Marie Melberg, Tor Tank Nielsen, Sandra Olafsen, Cecilie Rønning, Assad Siddique, Anine Victoria Stang, Emil Stokkeland, Arne Gabriel Sveen, Tony Totino

Námět: Thomas Moldestad
Produkce:  Aage Aaberge, Brede Hovland
Kamera: Jo Eken Torp
Střih: Per-Erik Eriksen   
Hudba: Magnus Beite

Údaje o DVD:

Obraz: barevný, PAL

Zvuk: DD 5.1 česky ; DD 2.1 norsky
Titulky: české
Délka: 77 minut