Vapet dětem – Zlatí pejskové

Už dlouho jsme tu neměli žádný psí titul, Vapet v sobotu 9. dubna 2011 v ediční řady Dětem tuto mezeru zacelí pomocí televizního filmu Zlatí pejskové, dosud v českých zdrojích uváděného bez přívlastku. V digipacku za 69,- Kč. Co vás čeká, když adoptujete fenku zlatého retrívra.

Když se rodina Lowryových (Tom, jeho žena Karen, děti Liz a Widdy) přestěhuje z velkého města do městečka v Severní Karolině, rozhodnou se adoptovat fenku krásného zlatého retrívra. Netuší, jaké překvapení jim tento krok přinese. Fenka jménem Pilot totiž čeká štěňata! Děti se pro ně snaží najít nové domovy, ale obětavá psí máma vždy své malé najde a přinese domů. Celá rodina tak zažívá se štěňaty spoustu komických situací. Nakonec si všichni uvědomí, že bez nich už život nebude stejný a že se jim stýská. Lowryovi čeká pořádné dobrodružství, protože dostat štěňata zpět nebude vůbec jednoduché.

Potisk DVD 

Imdb.com 50 procent, csfd.cz 33: Retrieverovská kopie Beethovena. Buď vám štěňátka přijdou roztomilá, nebo to bude čoklofilárna pro otrlé.

Zadní strana 

Žánr: Komedie / Rodinný

Země původu: USA

Rok vzniku: 2001

Délka: 86 minut

Původní název: The Retrievers

Světová premiéra: 27. července 2001 – USA

Režie: Paul Schneider

Scénář: Larry Ketron

Produkce: Ryan D. Adams, Steve Austin, Barbara Lockridge, Tracy Marr, Stuart E. Rawitt, Jonathan Bogner, Gary DePew, Paul D. Goldman, Joel Hatch, Michael Hennessy, Peter King

Hudba: Joseph Conlan

Kamera: Don E. FauntLeRoy

Střih: Andrew Cohen

Kostýmy: Janet Studyvin

Společnost: Tag Entertainment

Natáčeno: Kalifornie, USA

Hrají: Robert Hays (Tom Lowry), Mel Harris (Karen Lowryová), Alan Rachins (Ed), Alana Austin (Liz Lowryová), Taylor Emerson (Widdy Lowry), Betty White (paní Krisperová), Robert Wagner (Durham Haysworth), Kurt Johnson (Marcel), Cathy Fithian (Charlene Groperová), Ken Tipton (Norman Groper), Josh Dennis (Marvin Groper), Desiree Yard (Brenda Groperová), Cole Stratton (Phil), Ryan A. Allen (Fred), Leon Russom (farmář Jenkins), Glenn Dunk (Frank), Katy Barnhill (Lulu Bottsová), Stephanie Gultarte (veterinářka), Jonathan Tipton Meyers (majitel pizzerie), Lauren DeLong (prodavačka), Kate Hamon (paní Hemmingsová), Johnny Bolton (elektrikář), Jerry Katell (pošťák), a další

Údaje o DVD:

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky, slovensky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD5 16:9 (podle imdb.com 1,33:1)

Bonus: