DVD HIT – Cindy Crawford – Fitness pro každého

Přestože české psychiatrické léčebny se v těchto dnech plní rekordními počty pacientů, stále je dost lidí, kteří spíše než duši pečují především o své tělo. Vyznavačům kultu tělesné krásy jistě přijde vhod fyzkulturní DVD s názvem Cindy Crawford – Fitness pro každého. Vychází v pátek 2. ledna 2009 v edici DVD HIT za 49,- Kč.Kupte si toto DVD a přispějte tak jedné z těch, která psychickými problémy určitě netrpí, a (na rozdíl možná i od vás) psychiatrii určitě nikdy potřebovat nebude.

Jste příznivci fitness? Tak právě nyní máte možnost vidět poprvé možnost všechna tři cvičení světoznámé modelky Cindy Crawford na jediném DVD!

Celkem vám nabízíme více než 4 hodiny cvičení pro zlepšení vaší kondice. Obsah DVD je rozdělen na tři části, které byly dosud k dispozici pouze na VHS.

1. část: Formuj své tělo – První titul populární fitness série.

2. část: Další výzva – tato část přináší více než hodinový obsáhlý program, který má příznivý účinek na vaší srdečně-cévní soustavu a celkově zvýrazňuje přitažlivé formování vaší muskulatury.

3. část: Nová dimenze – Cindy připravila tento program s trenérkou Kathy Kaehlerovou, aby se po narození svého dítěte opět dostala do formy. Zkuste to i vy.

Zadní strana

Žánr: Dokument / Sportovní

Země původu: USA

Rok vzniku: 1992

Původní název: Cindy Crawford – Shape Your Body Workout

Délka: 245 minut

Režie: Peter Care

Produkce: Cindy Crawford, Andrew Greenberg, Steve Reiss, Ernie Schultz

Kamera: Paul Laufer

Účinkují: Cindy Crawford, Radu

Údaje o DVD:

Obraz: barevný, PAL, 4:3

Zvuk: DD 2.0 česky

Titulky: —

Typ disku:  DVD 9

Regiony: All

Bonusy: —