Medvěd Míša: Ostrovy pokladů

Hodnotná zábava pro chytré děti a dospělé Medvěd Míša: Ostrovy pokladů byl podle plánu vydavatelství nahlášen na zítřek, nicméně se na stáncích objevil již dnes, ve středu 14. ledna 2009. Cena byla v letošním roce inovována na 49,- Kč.

Pomůžete lednímu medvědovi Míšovi nalézt vytoužený ledovec? Bude to zaručeně skvělá zábava! Navštívíte zelenou louku plnou květin, prozkoumáte záhadné skladiště, vyzkoušíte teleporty, projdete se po ocelových stezkách… A cestou na vás čeká spousta zajímavých úkolů. Spolu s medvědem Míšou rozlousknete spoustu logických oříšků – zvítězíte nad hlavolamy s dopravníky, klíči, teleporty a běžícími pásy. A hlavně – budete se skvěle bavit!

Nenechte si ji ujít tuto skvělou zábavu pro chytré hlavičky! Míšu si zamilujete!

Medvěd Míša je veselá a barevná hra plná hlavolamů a hádanek. Děti si s Míšou mohou hrát na počítači, snadno se při tom zdokonalí v práci s PC a zlepší si logické uvažování. Míša je chytrá hra – děti si hrají a učí zároveň!

*      60 mazaně sestavených úrovní
*      40 jednodušších úrovní pro menší děti
*      úchvatná 3D grafika a animace
*      bezplatná podpora a pomoc
*      naučíte se hrát za dvě minuty
*      Zábava vydrží: týdny

Pro rodiče: Konečně důvěryhodná hra, kterou budete moci pustit dětem s klidným svědomím: boudou si hrát, ale zároveň na plné obrátky POUŽÍVAT MOZEK. Správná cesta pro spojení zábavy s učením!
Medvěd Míša je BEZPEČNÝ – neobsahuje ŽÁDNÉ NÁSILÍ.

Požadavky:
Nejméně Pentium 300, 32MB RAM, Windows 95/98/2000/XP; SVGA karta s 16MB s podporou Direct3D, DirectX.