Žabka Kuňkalka na Kouzelné louce

Líbí se vám svižné akční hry, jejichž herní princip pochopíte za minutku, které jsou plné bonusů, překvapení a pestré grafiky? Pak si Žabku Kuňkalku si zamilujete! Tato hra byla podle plánu vydavatelství nahlášena na dnešek, a světe div se, na rozdíl od včerejšího Míšy taky skutečně se na stáncích objevila dnes, ve čtvrtek 15. ledna 2009. Cena podobně jako u včerejší hry činí 49,- Kč.

Kuňkalka není jen tak obyčejná žába. Na rozdíl od svých kolegyň, které se jen koupou v rybníčku, odpočívají na leknínech a sem tam slupnou nějakou mušku, Kuňkalce neschází ctižádost! A tak když vtrhly na Kuňkalčinu louku hladové potvůrky a začaly baštit její oblíbené kytičky, rozhodla se pro ráznou akci. Louku zachrání!

Naštěstí umí nejen skákat, ale i šplhat nahoru i dolů, skáče supersalta s vrutem i bez a má dokonce i tajnou zbraň. Tou jsou maxibubliny do kterých umí pichlavé vetřelce chytit a vyslat je na vyhlídkový let do povětří pryč z louky.

Žabka Kuňkalka je půvabná akční hra pro celou rodinu. Budete žabku provázet po všech úrovních, spolu s ní sbírat kytičky, houby či drahokamy. Když se vám podaří prasknout nafukovací balónek, získáte překvapující bonusy. A ať už vetřelce přemůžete silou nebo důvtipem – rozhodně Kuňkalce pomozte zachránit její louku!

Žabka Kuňkalka na zelené louce:

* čtyři herní světy
* 6 překvapivých bonusů
* 80 úrovní
* snadný, normální a těžký herní mód
* neomezený čas hry
* bez násilí – vhodné pro děti

Pro rodiče: Dopřejte si skvělou rodinnou zábavu nabitou legrací a grafickými efekty. Zábava zaručena!

Požadavky:
Windows 98/ME/2000/XP, Pentium III 750 nebo vyšší, RAM 128 MB, 30MB na pevném disku.