Aha – Bible Black

S japonskou kreslenou tvorbou jsme v poslední době měli příležitost se seznámit alespoň částečně – MidoFilm nám nabídl třeba Vexille 2077, Zkáza Ecobanu, Mirax Appleseed, ale nyní to vypadá, že motyka opravdu spustí. Aha! by totiž ve středu 22. ledna 2009 mělo vydat právě ve spolupráci s MidoFilmem hentai Černá bible za 49,- Kč. Na DVD by měly být první dva díly a pozor, opravdu nejde o kreslený film pro děti!

Mladý středoškolák Mínas objeví v budově své školy tajnou místnost, která evidentně sloužila k starodávným rituálům na vyvolávaní démonů. Pod oltářem nalezne vzácnou knihu kouzel, kterou neváhá použít k ukojení svých sexuálních choutek. Díky zaklínadlům totiž ovládá děvčata ve škole a ta mu plní nejrůznější tajná přání.

Obrazovka z DVD

Obrazovka z DVD

Obrazovka z DVD

Obrazovka z DVD 

Spojí se se svou učitelkou Riekou Kitami, jenž je spolčena s démony a založí sektu. Rieka hledá panenskou dívkuk provedení rituálu o Walpuržině noci, ale vyhlídne si Mínasovu nejlepší přítelkyni Imari a to Mínas samo sebou nehodlá nechat jen tak. Nic není zadarmo.

Obrazovka z DVD

Obrazovka z DVD

Obrazovka z DVD

Obrazovka z DVD 

Za všechny zasvěcené komentáře jeden:

No, je trošku šokující, že ve filmu mají všechny ženy opravdu velká prsa (myslím, že se tomu říká, že mají kozy jako vozy), ale na to se dá zvyknout. Příběh je proklatě dobrý a erotické scény vypadají ve filmu parádně. Dokonalé hentai!

Žánr: Animovaný / Fantasy / Horor / Erotický

Země původu: Japonsko

Rok vzniku: 2001

Délka: 58 minut (Bible Black 1 – 28:52, Bible Black 2 – 28:50)

Původní název: Bible Black

Světová premiéra: 21. července 2001 – Japonsko

Režie: Sho Hanebu / Kazuyuki Honda

Scénář: Yasuyuki Muto

Produkce: Makoto Fujisaki, Jun Shibata, Taketo Watarai

Společnost: Milky Studio

Hrají: v původním znění – Takuya Hiramatu, Osamu Tokita, Kaori Nishijima, Michiru Shirozaki, Haruna Kanbayashi, Rika Koyama, Akemi Kimura, Kimika Sasa, Hitomi Sae

Menu DVD

1. epizoda

2. epizoda 

Údaje o DVD:

Výběr kapitol 1. části

Výběr kapitol 2. části 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 japonsky, česky

Titulky: česky napevno s japonským zvukem (na PC přepínatelné)

Nastavení zvuku a titulků

Obraz: barevný 4:3

Bonus: fotogalerie