Abc – edice PC her – Starship Troopers

‚Staňte se Občanem’….Vstupte do hvězdné pěchoty!!!! Počítačová hra na motivy známé filmové předlohy Starship Troopers vychází v edici PC her časopisu Abc v úterý dne 17.2.2009 za 49,- Kč.

‚Brouci, pane! Miliony brouků!‘
‚Kolik milionů?‘

Na začátku hry se válka s brouky nevyvíjí právě nejlépe… brouci se šíří po Hesperu – planetě, ze které je to na Zemi nebezpečně blízko. Hesperus byl jednou z prvních kolonizovaných planet a lidé zde žili vcelku spokojeně. Nyní je z ní obrovské bojiště.
Stojíte na okraji obrovského údolí, na jeho duhém konci stojí horda brouků. Do toho všeho navíc vstoupí nečekané zemětřesení, takže zničující a vyčerpávájící boj bude ještě mnohem těžší. Oba tábory na sebe vyběhnou a setkají se vprostřed bitevního pole, kde začnou skutečná jatka.

Podobných střetů zažijete spoustu a autoři jsou na ně právem pyšní. Měli byste tak mít vlastní zkušenost jak vyčerpávající může být boj když se na vás valí jedna vlna brouků za druhou jako příboj před kterým není úniku. Abyste náporu odolali máte samozřejmě k dispozici celý arsenál zbraní. Protože v průběhu hry vystřílíte skutečně haldy nábojů, odhodlali se autoři k neomezenému střelivu v útočné pušce, jež se stane vaším nejvěrnějším společníkem. Přestože dokáže napáchat velmi slušnou paseku, mnohdy bude nutné sáhnout po mnohem účinnějších zbraních, některých dokonce na bázi jaderného štěpení.

– vžijte se do role příslušníka elitní vojenské jednotky, dokážete odolat náporu tísíců brouků?
– rozsáhlý výbět zbraní, od plasmové pušky a brokovnice po inteligentní granáty nukleární střely
– hra obsahuje kromě reálií známých z filmu i další místa vytvořená v souladu se světem kde se odehrává, bojovat budete na rozlehlých planinách i úzkých broučích norách, tajných laboratořích a hlídkových věžích
– hra obsahuje přes 20 typů brouků, každý druh má specifické vlastnosti 

Minimální konfigurace:
Operační systém: Windows 2000,XP
Procesor: 2GHz
Paměť: 512MB
Pevný disk: 700MB
Grafická karta: 128MB s podporou vertex/pixel shader
Mechanika: DVD