Moving Culture – Bibi Blocksberg 2

 

Po prvním díle z minulého týdne je zde další DVD s kreslenou verzí populární "německé odpovědi na Harryho Pottera". DVD Bibi Blocksberg 2 vydává Moving Culture za cenu 49,- Kč v úterý 17. února 2009

 

Ve třetí a čtvrté epizodě seriálu Bibi Blocksberg opět přínášíme dobrodružství malé čarodějky, holčičky Bibi. Bibi je neposedná, milá a dobrosrdečná. Svými čarovnými schopnostmi se snaží řešit mnohé situace a pomoci svému okolí. Právě kouzla, která v příbězích hrají hlavní roli, Bibi často přivedou do potíží. Díky její živé povaze a originálnímu humoru prožijí děti spoustu dobroudružství, překvapení a zábavy.

DVD obsahuje 2 příběhy:

03. Bibi hlídá děti – 25:15
Bibi nechce s rodiči odjet na návštěvu strýčka. Proto je velmi potěšena, když ji sousedka požádá, aby jí pohlídala malá dvojčátka. Když je s nimi sama, začnou kňourat a fňukat. Přestože se to nesmí, Bibi použije kouzlo z knihy své maminky a učiní dvojčata staršími. Poněkud se jí to vymkne z ruky a po tom, co marně zkouší vrátit vše zpět, změní dvojčatům barvu a ta ještě k tomu utečou. Potkají starostu, který si myslí, že jsou to mimozemšťané. Maminka Barbara opět musí vše uvést do pořádku.

04. Bibi a černý kocour – 26:58
Bibi si moc přeje zvířátko. Maminka Barbara je ale proti. Zvířátka dělají nepořádek a vyžadují mnoho péče. Tak si Bibi zkouší vyčarovat zvířátka sama, ale vždycky něco pokazí. Barbaru to zlobí a poví o tom babičce. Druhý den přijde poštou černý kocour. Bibi je zprvu nadšená. Zvířátko se ale chová jako člověk, je velmi čistotné a pořádkumilovné a brzy začne panovat v celé domácnosti. Do vzniklé situace musí zasáhnout babička, původní majitelka kocoura. Bibi dostane lekci. Pro útěchu může alespoň vzít sousedovic psy na procházku.

Údaje o DVD:

Obraz: barevný, PAL, 4:3
Zvuk: DD 2.0 česky, DD 2.0 slovensky, DD 2.0 rumunsky
Titulky: —
Délka: 53 minut
Typ disku: DVD 5
Regiony: All
Bonusy: —