Aha! – Janet Jackson – The Velvet Rope Tour/Live In Concert

 

Ve čtvrtečním Aha! plní roli hudební DVD přílohy Janet Jackson a záznam z jejího The Velvet Rope Tour. Vyšlo ve čtvrtek 2. dubna 2009, cena 52,- Kč

 

Janet Damita Jo Jackson je americká zpěvačka, skladatelka, producentka, tanečnice a herečka. Pochází z hudební rodiny, ještě když byla nemluvnětem, její starší sourozenci již vydělávali peníze vystupováním po nočních podnicích. Důležitou podrobností je fakt, že je sestrou někdejšího popového krále Micheala Jacksona. Však mu také dlouhá léta dělala "křoví". A nejen jemu, vystupovala i se svým dalším bratrem Randym a se sestrou LaToyou. Nakonec se rozhodla se pro svou sólovou kariér, a nedávno byla vyhlášena druhou nejlepší popovou zpěvačkou v historii popové hudby.
Turné  The Velvet Rope Tour bylo zahájeno 16. dubna 1998 a poslední koncert šňůry se uskutečnil 30. ledna 1999. Celkem obsahovalo 121 koncertů na pěti různých kontinentech.
Záznam úchvátné a strhující audiovisuální show v polovině devadesátých let nesmírně úspěšné a populární americké zpěvačky z haly Madison Square Garden v New Yorku. V roce 1998 uskutečněný koncert v rámci turné ke stejnojmennému, o rok dříve vydanému albu, navazujícímu na celosvětově úspěšná alba Rhythm Nation a Janet 1994. Janet do dvouhodinové show zařadila kromě písniček z posledního alba také hity z těchto úspěšných alb a nabídla svým fanouškům zcela ucelenou živou retrospektivu tanečních hitů.  
Seznam skladeb:
01. Velvet Rope
02. If
03. You
04. Let´s Wait A While Again
05. Control Medley:
 – Control
 – The Pleasure Principle
  – What Have You Done For Me Lately
  – Nasty
06. Throb
07. Escapade Medley:
 – Escapade
 – When I Think Of You
  – Miss You Much
  – Runaway
 – Whoops Now
 – Love Will Never Do (Without You)
08. Alright
09. I Get Lonely
10. Anytime, Anyplace
11. Rope Burn
12. Black Cat
13. What About
14. Rhythm Nation
15. Special
16. That´s The Way Love Goes
17. Got Til It´s Gone
18. Go Deep
19. Together Again