Můj přítel Monk 32 – Pan Monk se stává kmotrem

Pan Monk se snaží infiltrovat do mafiánské rodiny a zkouší se dostat mezi galérku aby odhalil vraha mafiánů.. Díl č. 32 vyjde v úterý 14. dubna 2009. Cena 69,- Kč.

V holičctví, jež slouží mafii jako zástěrka pro hazardní hernu, dojde k přestřelce, při níž zahyne pět mafiánů. Kmotr mafiánské rodiny Salvatore Lucarelli se s žádostí o vypátrání pachatele obrátí na pana Monka – nejlepšího detektiva, o kterém kdy slyšel. Ten nabídku váhavě přijme, když se o věc začne zajímat i FBI a výměnou za cenné informace nabídne panu Monkovi pomoc při jeho návratu k policii…

Země původu: USA
Rok vzniku: 2004
Originální název: Mr. Monk Meets the Godfather
Žánr: Detektivní, Krimi, TV série

Režie seriálu: Michael Zinberg, Andre Belgade a další

Námět: Andy Breckman, Peter Wolk
Hrají: Tony Shalhoub – Adrian Monk, Bitty Schram – Sharona Fleming, Ted Levine – Captain Leland Stottlemeyer, Jason Gray-Stanford – Lieutenant Randall Disher, Kane Ritchotte – Benjy, Glenne Headly – maželka kapitána .Stottlemeyera. Dále hrají: Saverio Guerra, Brennan Elliott, Andreea Radutoiu, Molly Hagan, Todd Waring, Scott Adsit, Stanley Kamel, Jeff Van Atta, Aaron Wulf, Diane Sellers, Lochlyn Munro, Philip Baker Hall, Devon Gummersall, Rick Hoffman, Kane Ritchotte a další.

Údaje o DVD: Délka: 41 minut
Zvuk: stereo 2.0, český, polský (lektor)
Titulky: české, polské
Obraz: barevný, 4:3, Full Frame, PAL
Region: 2
Typ disku: DVD-5
Obal: DVD je v plastové krabičce s papírovým příbalovým sešitem.