Amercom – Hercule Poirot DVD 9

Ediční řada vydavatelství Česká Média Amercom Hercule Poirot pokračuje. Deváté DVD se objevilo v pátek 17. dubna 2009. Obsahem devátého DVD jsou opět dva díly, a sice:  Dvojnásobný zločin a Tajemství levného bytu. Cena 69,- Kč.

01. Dvojnásobný zločin

Hercule Poirot se rozhodne ukončit kariéru soukromého detektiva a vydá se s kapitánem Hastingsem na výlet autobusem. Cestou se oba seznámí se slečnou Durrantovou, která je neteří paní Pennové, majitelky starožitnictví, a veze jednomu zákazníkovi vzácnou sbírku medailonků. Během zastávky jsou však medailonky z jejího kufru ukradeny a kapitán Hastings okamžitě zahajuje pátrání. Vydrží Poirot sledovat případ jen zpovzdálí?

Originální název: "Agatha Christie: Poirot" – Double Sin

02. Tajemství levného bytu

Mladí manželé Robinsonovi mají mimořádné štěstí – podaří se jim levně sehnat pronájem luxusního bytu v Londýně, i když majitelka už řadu předchozích zájemců odmítla. Poirotovi je to podezřelé a rozhodne se tajemství levného bytu odhalit. Vrchní inspektor Japp mezitím musí pomáhat agentovi FBI Burtovi, který v Londýně pátrá po záhadné Carle Romerové…

Originální název: "Agatha Christie: Poirot" –  The Adventure of The Cheap Flat

Země původu: Velká Británie

Rok vzniku: 1990
 
Režie: Richard Spence
Dramatizace: Clive Exton
 
Údaje o DVD:

Obraz: barevný, PAL, 4:3
Zvuk: český dabing stereo 2.0, polsky lektor stereo 2.0

Titulky: české, polské
Délka: 101 minut

Typ disku: DVD 5
Regiony: 2, 4
Bonusy: —