Blue Sky Film – Píseň lásky samotářky

 

Příběh o lásce a lidské slabosti nazvaný Píseň lásky samotářky vyjde v již tradičním čtvrtečním termínu distribuční společnosti Blue Sky Film Distribution dne 23. dubna 2009 za necelých padesát korun českých (přesněji řečeno za 49,- Kč) a poskytne nám mimo jiné v jedné z hlavních rolí  Johna Travoltu jak ho možná neznáte. 

 

 

Když se Pursy (Scarlett Johansson) dozví, že jí zemřela matka, vrátí se po dlouhé době do New Orleans. Chce se usadit ve svém rodném domě.

 

 

 

Ten je ovšem zchátralý a navíc není prázdný. Již léta jej totiž obývají dva přátelé její matky: bývalý profesor literatury Bobby Long (John Travolta) a jeho chráněnec Lawson Pines (Gabriel Macht).

 

 

 

Ti tráví celé dny společným pitím a čtením a nemají v úmyslu svůj domov opustit. Žádný z těch tří nechce ustoupit, a tak jsou nuceni žít spolu.

 

 

 

Postupem času Bobby, Lawson a Pursy s údivem zjišťují tajemství o sobě navzájem, o své minulosti a odhalují zdánlivé maličkosti, které propletly jejich životy. Scarlett Johansson byla za svůj výkon v roli Pursy v roce 2005 nominována na Zlatý glóbus. 

 

 

Žánr: drama

Země původu: USA

Rok výroby: 2004

Originální název: A Love Song for Bobby Long

Délka: 115 minut

Režie: Shainee Gabel

Námět: Ronald Everett Capps

Scénář: Shainee Gabel  

Hrají: John Travolta, Scarlett Johansson, Gabriel Macht

 

Menu DVD

 

Údaje o DVD

 

Výběr kapitol 

 

Zvuk: Dolby Digital 5.1 anglicky, česky

Titulky: česky

 

Nastavení zvuku a titulků 

 

Obraz: barevný PAL 16:9

Bonus: upoutávka