MediaWay – Iggy Arbuckle 1 – Iggy proti vulkánu

Již od soboty 18. dubna 2009 měla být (alespoň podle harmonogramu vydavatele) v prodeji nová kolekce od MediaWay. Jmenuje se Iggy Arbuckle a první DVD má název Iggy proti vulkánu. Cena na stáncích je stanovena na 49,- Kč, celá kolekce (předplatné) – 440 Kč. Reálně se DVD na stáncích objevilo až v sobotu 25. dubna 2009, takže to vypadá, že harmonogram je o týden posunut.

Poznejte Iggyho Arbuckla, prasátko s chutí po dobrodružstvi, chutí velkou jako všechny ty rozleklé krajiny venku. Jakmile zaslechne volání divočiny, odpovída na první zazvonění. To proto, že Iggy je mladý čuník – idealista, který cítí poslání: prozkoumat a chránit Kookamunžský národní park se vším, co v něm běhá, plave, létá a plazí se. Skutečně, Iggy je dokonce tak angažovaný, že založil organizaci zvanou „Prasečí hlídka”, která má ochraňovat a láskyplně pečovat o park „Kook”.

To ale neznamená, že jsou na to s kamarádem bobrem Jiggersem sami. Tahle čilá dvojka udělá cokoli, aby splnila svoji povinnost, i kdyby to mělo znamenat, že v jednom dni poletí na padáku z vrcholku Peal-A-Boo, střílejíc do peřejí řeky Whoosh, nebo dokonce houpání na vinici ve Wet Willie Rainforest, a to všechno během jednoho dne!

01. Iggy proti vulkánu
02. Vzhůru na severní pól
03. Zázračné bahno
04. Útok datlů
05. Bobr málem králem
06. Chrápající hrozba

Další díl, nazvaný Úžasný Manly, by měl vyjít 24.4.2009. Aktualizace 25.4.2009: Vzhledem k tomu, že ve skutečnosti vyšel v tomto datu teprve první díl, druhý díl vyjde pravděpodobně o týden pozdeji. Vypadá to, že harmonogram vydávání jednotlivých dílů  je o týden posunut. 

Údaje o DVD:

Délka: 69 minut

Zvuk: Dolby Digital 2.0 česky

Titulky: žádné  

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3 

Bonus: žádný