North Video edice Sport – Kickboxer 3 – Umění války

Překvapení minulého týdne pod hlavičkou North Video – edice deníku Sport zrovna moc ovací nesklidilo, ale další sobotu 9. května 2009 bychom se měli dočkat dalšího pokračování Kickboxer 3 – Umění války v ceně 49,- Kč. Připomeňme si dosud vydaný první a čtvrtý díl a vrhněme se do víru zápasu na život a na smrt o dívku, která byla unesena. Další pokračování zavádí všechny příznivce bojových umění do té nejtvrdší arény.

 

 

 

Poté, co mistr světa v kickboxu David Sloan pomstil v Thajsku své dva bratry, jejichž sportovní kariéru (a v případě Kurta i život) zákeřným způsobem zničil podlý Tong Pom, přijíždí se svým trenérem Xianem do slunečného Ria. Seznámí se tu s uličníkem Marcosem a jeho půvabnou sestrou Isabellou (někde jmenována jako Lora). David vybojuje několik přátelských dobročinných zápasů a střetne se také s brutálním argentinským šampiónem Erikem Martinem. Po boji pozve Martinův manažer Lane celou společnost do soukromého klubu. Ve skutečnosti je však majitelem celé sítě veřejných domů, kde pro něj pracuje mnoho místních žen. Přitažlivá Isabella rychle padne Laneovi do ok, a protože je to bezcharakterní padouch, dá svým mužům pokyn, aby ji unesli.

 

Zoufalý Marcos se obrátí s prosbou o pomoc na Davida a jeho starého společníka. A protože Isabella také není Davidovi lhostejná, vydá se ji zachránit. Přitom je proti své vůli nucen svým bojovým uměním čelit brutálním gangsterům a zabijákům ve službách Lanea.

 

Žánr: Akční / Drama / Sportovní

Země původu: USA

Rok vzniku: 1992

Délka: 92 minut

Původní název: Kickboxer 3: The Art of War

Světová premiéra: 1. února 1991 – Velká Británie

Režie: Rick King

Scénář: Dennis A. Pratt

Produkce: Luciana Boal-Marinho, Kinga Kozoron, Michael D. Pariser

Hudba: Harry Manfredini

Kamera: Edgar Moura

Společnost: Kings Road Entertainment / MPC

Natáčeno: Rio de Janeiro, Brazílie

Hrají: Sasha Mitchell (David Sloan), Dennis Chan (Xian), Richard Comar (Lane), Noah Verduzco (Marcos), Alethea Miranda (Isabella), Milton Gonçalves (seržant), Ricardo Petráglia (Alberto), Gracindo Júnior (Pete), Miguel Oniga (Marcelo), Leonor Gottlieb (Margarida), Renato Coutinho (Branco), Kate Lyra (Brancova žena), Ian Jacklin (Martine), Manitu Felipe (Machado), Shuko Ron (Reinaldo), Bernardo Jablonsky (otec Bozano), Fábio Junqueira (Brumado), Nildo Parente (Vargas), a další

 

Předpokládané údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky

Titulky: česky

Obraz: barevný 4:3

Bonus: žádný