Vapet dětem – Kámoš 2

Vapet se v sobotu v edici dětem 16. května 2009 vrátí ke dvojici kamarádů v pokračování Kámoš 2 za 48,- Kč. Film nejen o věrném přátelství chlapce a psa, ale také o napravení jednoho starého hrubiána.

 

  

Marty Peterson je malý chlapec, který žije v malém a poklidném americkém městečku společně s rodiči a také se svým nejlepším kamarádem, psem Shilohem.

 

 

 

Ještě před nedávnem si myslel, že když ho zachránil před jeho hrubiánským majitelem, zahořklým alkoholikem Juddem Traversem, který se o psa nestaral a bil ho, jeho potíže s hrubým a nenávistným starcem tím skončily.

 

 

Ale když Judd začne vyhrožovat, že si svého psa vezme zpět, bojí se Marty, že ztratí nejlepšího přítele, kterého kdy měl.

 

 

 

Juddovo hrubé a nevrlé chování se totiž nezmění ani poté, co mu Shiloh zachrání život. Starý muž se odmítá změnit a vylekaný Marty se nakonec odhodlá k zoufalému pokusu.

 

 

 

Je přesvědčen, že stejně jako se mu podařilo laskavým přístupem získat přátelství týraného zvířete, dokáže silou laskavosti změnit i starého muže naplněného nenávistí. A s pomocí rodičů se o to pokusí.

 

Zadní strana obalu

 

Žánr: Rodinný / Drama

Země původu: USA

Rok vzniku: 1999

Délka: 92 minut

Původní název: Shiloh 2: Shiloh Season

Režie: Sandy Tung

Námět: Phyllis Reynolds Naylor

Scénář: Dale Rosenbloom

Produkce: Carl Borack, Zane W. Levitt, Dale Rosenbloom, Lisa Vasconcellos, Seth Willenson, Mark Yellen

Hudba: Joel Goldsmith, David De Palo

Kamera: Troy Smith

Společnost: Beagle II Productions / Utopia Pictures

Natáčeno: T Canyon, Kalifornie, USA

Hrají: Scott Wilson (Judd Travers), Zachary Browne (Marty Preston), Michael Moriarty (Ray Preston), Ann Dowd (Louise Prestonová), Caitlin Wachs (Dara Lynn Prestonová), Rachel Davids (Becky Prestonová), Rod Steiger (Doc Wallace), Marissa Leigh (Samantha), Joe Pichler (David Howard), Colin MacDonald (Michael), Dawn McMillan (slečna Talbotová), John Short (pan Howard), Bonnie Bartlett (paní Wallaceová), a další

 

Údaje o DVD:

 

Zvuk: Dolby Digital 2.0 anglicky, česky, slovensky

Titulky: žádné

Obraz: barevný PAL DVD5 4:3

Bonus: žádný