Codi/Mirax – Cristiano Rinaldo

Vydavatelství Codi mezi inzerované novinky na svých stránkách zařadilo titul výrobce Mirax (kdo se v tom má vyznat, jak jsou ta vydavatelství vzájemně nakřížena, na obálce je navíc viditelné logo Sportu). Fanoušci by se tak v sobotu 16. května 2008 měli dočkat titulu Cristiano Ronaldo v ceně 49,- Kč.

  

Cristiano Ronaldo je hráč s neobvyklým nadáním. Má výjimečné schopnosti, je rychlý, agilní a silný. Má veškeré vlastnosti, které potřebuje dokonalý fotbalista a Ronaldo nás v tomto nezklame. Ronaldo je fotbalovým mágem dnešní doby, který dokáže předvést své triky takovou neuvěřitelnou rychlostí, s jakou se diváci nesetkali od dob Pelého a Maradony. Jeho atraktivní hra je spojena s dokonalou schopností okamžitě řešit danou situaci, což z něho činí nebezpečného soupeře.

Toto DVD sleduje život Cristiana Ronalda od počátku jeho kariéry až po dnešní dny. Můžeme shlédnout reportáže s jeho trenéry, přáteli a můžeme se stát svědky okamžiků života, které byly dosud skryté před veřejností. Abychom si mohli udělat co nejdokonalejší představu o této fotbalové hvězdě, tvůrci filmu oslovili v reportážích následující osoby: Louis Felipe Scolari, Sir Alex Ferguson, Louis Figo a v neposlední řadě Wayne Rooney a tak můžeme ppomocí jiných fotbalových odborníků poznat Cristiana Ronalda.