Soutěž o tituly ediční řady DVD HIT

A máme tu pro Vás další soutěž. Ve spolupráci se společností Intersonic, která vydává DVD mimo jiné v ediční řadě DVD HIT, Vám přinášíme možnost zahrát si o tři trojice DVD:

 

 

 

 

 

 

Nabít a zabít

 

 

 

Černá krimi-komedie s Joshem Hartnettem, Brucem Willisem, Lucy Liu, Morganem Freemanem…

 

Slevin (Josh Hartnett) nemá právě šťastné období. Jeho dům čeká demolice, přítelkyně ho podvádí a ukradli mu doklady. Aby přišel na jiné myšlenky, odjíždí za kamarádem Nickem do New Yorku. Tím se dostává do svého největšího průšvihu. Do kamarádova bytu vtrhne nejen krásná sousedka Lindsey (Lucy Liu), ale i nabušené gorily newyorského mafiána Bosse (Morgan Freeman). Považují Slevina za Nicka, který jim dluží velké peníze. Slevin dostane nesmlouvavou nabídku: zabít syna mafiána Rabbiho (Ben Kingsley) a dluh bude smazán. Slevin netuší, že tím jeho problémy teprve začínají. V pozadí zvláštní akce možná stojí jeden z nejlepších a nejobávanějších nájemných vrahů Goodkat (Bruce Willis)… Černá kriminální komedie Nabít a zabít je mistrovskou kombinací filmů typu Pulp Fiction, Obvyklí podezřelí nebo Gauneři. Vyniká nejen hvězdným obsazením, ale hlavně skvělou akcí, geniálně břitkým humorem a chytrým příběhem.

 

 

 

 

Gene Hackman a Morgan Freeman v napínavém thrilleru o vyšetřování bestiální vraždy malého děvčátka.

 

Ulice tropického přístavu San Juan, na ostrově Portoriko, jsou zaplněné k prasknutí. Koná se tu tradiční festival. Ti, co se veselí ani netuší, že ve městě došlo ke dvěma závažným zločinům. V obou případech se stala obětí nezletilá dívka, kterou pachatel před smrtí znásilnil. Bohatý právník Henry Hearst se chystá se svojí o mnoho let mladší ženou Chantal na dobročinný večírek, když se ozve telefon, kterým ho policejní kapitán Victor Benezet vyzve, aby se krátce zastavil na policejní stanici k doplnění výpovědi. Hearst totiž objevil a ohlásil druhou vraždu. Banální vyšetřování se postupně mění v celonoční křížový výslech, při němž je konfrontována i Chantal. Je tu řada indicií, nasvědčujících, že ctihodný a vážený zastánce práva bude postaven mimo zákon. Ve chvíli, kdy se Hearst pod tíhou argumentů dozná, a Chantal připustí, že si dávno všimla manželovy slabosti pro dospívající děvčátka, dostane kapitán Benezet do rukou nezvratný důkaz. Svědčí ve prospěch Henryho Hearsta… Remake slavného francouzského snímku Garde a´ Vue (1981)

 

 

 

 

Všechna špinavá tajemství ukrýváme my. Producentem filmu je F. F. Coppola (Kmotr, Apokalypsa, Vyvolávač deště).

 

Temný svět špionáže. Nikdy nevyprávěný příběh. Ukrývaná tajemství, vládní špionáž, chladnokrevná vražda… Matt Damon, Angelina Jolie, Robert De Niro, Alec Baldwin… 1939, život mladého Edwarda Wilsona (Matt Damon) se zásadně změní, když na Yaleské univerzitě vstoupí do mocného tajného spolku Skull & Bones. Jako ctižádostivý student udá z čirého vlastenectví svého oblíbeného profesofa (Michael Gambon) kvůli jeho sympatiím k nacistům. Tímto krokem získá přátele ve federální vládě, která ho najme na několik tajných operací. Vlivný vojenský zpravodajský úředník, generál Bill Sullivan (Robert De Niro), mu nabídne místo v Zahraniční zpravodajské službě CIA v Londýně. Wilson bez váhání přijímá… Jako tajný agent musí celý život volit mezi svou okouzlující manželkou (Angelina Jolie) a loajalitou k CIA, mezi věrností a zradou… Režisér odhaluje pozadí vzniku CIA ve filmu inspirovaném skutečnými událostmi.

 

 

 

Soutěž byla ukončena.

 

 

Odpovědi na otázky naleznete na stránkách http://www.dvdhit.cz/.

 

Své odpovědi na soutěžní otázky pečlivě vyplňte spolu se svým jménem a adresou do formuláře níže nejpozději do 20:00 dne 3. června 2009. Poté se tři vylosovaní mohou těšit na svou výhru.

 

Zúčastnit se mohou čtenáři s korespondenční adresou v ČR, každý soutěžící se může v soutěži zúčastnit pouze jednou (duplicitní odpovědi budou z losování vyřazeny).

 

 

Výsledky minulé soutěže se společností Řitka Video se na webu www.dvdinform.cz objeví ve velmi blízké době.